Ha en bra kväll!

Sådär, färdig fixad. Nu ska jag bara packa och sen sticker jag om ca en halv timma.
Vi hörs imorgon kära blogg, puss!

Färdig sminkad

Ego-times!

Vad hände med solen?


Valborg!

Bild lånad frn google

Godmorgon! Idag är en ny, bra dag! Inget mindre en valborg. Har nyss tagit en dusch. Kvällen kommer spenderas med dom galnaste Vendela, Sara och Evelina. Oh, så trevligt! Vi ska mötas vid halv fyra, lite senare drar vi mer till centrum och köper mat. Antingen pizza eller korv som vi ska grilla, får se. Sen drar vi till brasan och senare så sover vi över. Kommer bli en grymt bra Valborg, vet jag redan nu! Nu är bara fråga, vad tusan ska man ha på sig..?

Jag pallar inte!

Allt jag skriver tolkas bara fel, och sen skiter sig allt! Vi hörs någon gång bloggen!

bajsbajs

Skoldagen var helt okej, dock är det knas med en sak.. måste ta och kolla det mer ikväll. Är rätt så irriterad faktiskt, vill bara inte vara "osams" med något. Aja, skit i det nu! Ikväll tror jag att jag stannar hemma. Imorgon är det Valborg också, har skit roliga planer som ni får veta mer om imorgon! Vi hörs!

Svår att veta vad du vill när du inte säger något..

.. vi är bara precis som förut, inget kan vi göra medans du är tyst

Livet leker, haha!

Grym dag med mina älskligar Amanda och Denise. Slutade klockan ett då vi stack hem till Amanda och dansade och hade vatten i munnen utan att skratta, samtidigt som vi satte på oss fula mössor. Onormala? Jaaahhoo!
Kom hem vid typ fem tror jag. Efter ett tag kom Denise och Amanda dit och jag åt lite och sen gick vi ut och köpte någon goda grejser på pressbyrån. Som sagt, jag är en stolt tjokis!
JUSTE, vet ni!? Vi  chattade med VIKTOR FRISKT (snyggingen själv!). Eller allså vi skrev en sak och han svarade, happy face1 Jag känner mig just nu fett cool, han skrev att jag skulle sprida vidare hans blogg till mina vänner, så! http://werun.nyheter24.se/viktorfrisk/ <-- here you have!
Nu sitter jag och drogar Veronica Maggios skiva, kärlek. Livet leker som ni kanske märker. Samtidigt som bloggen lider :o Puss!!

Jag älskar er helt obeskrivligt mycket

Denise och Amanda, jag lovar, utan er hade jag inte orkat en dag.
Din gör varenda jävla dag, tack för alla tusenmiljonerdriljoner skratt!
Kärlek tusen gånger om!

Nu går jag strax och lägger mig, godnatt!

Imorgon är en bra dag, det bestämmer jag nu!
Godnatt bästa människor!

Hiss och diss, på samma gång!

På lovet köpte jag ett torr shampo (den som är på bilden). Det är allså så att man sprejar den i håret om man inte har helt tvättar hår och det är då som ett shampo fast utan att man behöver skölja ut det. I alla fall tycker jag att detta är en sjukt bra uppfinning, haha! Men om man t.ex har glömt att tvätta håret (eller om man får fettigt får fort) bara spreja och det blir bra. Dissen med denna sprej tycker jag är att det står att det ska hålla sig en hel dag, men icke på mitt hår. Efter ett tag blir det precis som det var innan. Men en HissDiss till detta torrshampo.
Den på bilden köpte jag för övrigt på Kicks för runt 60 :-

Satan i gatan

Veronica Maggios nya skiva har kommit ut, finns på spotify.
Så nu ska det lyssnas! Höga förväntningar, hej!

Glaaass

Någon random!

Cha cha!
Gick med Vendela, Sara, Jessica och Madde och köpte glass och lekte i lekparken efter skolan, ytterst trevligt. Smidiga Fanny lyckades också smeta glass på min jacka, jippie..! Har en liten ide på ett inlägg som jag ska försöka fixa nu. Vi hörs senare!

Gårdagens outfit

Chinos - JC
Linne - Gina tricot

some inspiration

Sarenza From Www.Sarenza.It, Miss Sicily Dolce&Gabbana, Top Man, Guess
LOOKBOOK.NU

Fanny, du måste skärpa dig!

Oj, gammal bild!!

Vet ni, jag sa ju att jag skulle lägga upp dagens outfit idag. Tor ni jag har orkat tagit bilder? Svar: Nej! Fy och nu sitter jag här och har precis duchat. Vi gör så här, jag tar bilder på dagens otfit tills imorgon så kommer det upp under dagen. För jag ska för tusan hålla det jag lovar!
Var iväg och tränade och nu har jag ju som sagt precis tagit en dusch. Känns så grymt skönt efter man har tränat! Funderar på om jag ska sätta mig och titta på bb, tror det blir så. Tror jag fixar ett litet inlägg till ikväll men vi hörs iaf imorgon, godnatt!

Oboy är kärlek!

Sitter och kollar på hells kitchen och dricker oboy, that's life! Haha. Första soldagen efter lovet var helt okej. Gick runt hela tiden och tänkte att det var måndag.. Lagom förvirrande! Efter skolan stack som sagt jag, Denise och Amanda hem till Denise. Vi åt mackor och hade det kulig. Ikväll ska jag träna och även plugga. Visar dagens outfit snart!

@ Denise place

Sitter hemma hos Denise med Amandaaaaaaaaaaaaa, trevligggt! Ska strax ge mig av mot mitt hem. Vi hörs då, pusshej!

Bara jag som har missat denna sköna video?


Bara för att jag är så sjukt glad att det är vår!

Gud, vad detta är underbart! Satt också ute och ut middag idag. Med leggings och linne och tror ni jag frös? Inte ett dugg. Tralala, snart är det sommarlov! Varma kväller ute, mums.

Strax mot pappa

Ska plocka ihop lite saker, sen kommer pappa. Vi hörs senare!

Min nya älskling!

!49 :-  @HM

Sista dagen på lovet


Känn
s rätt så surt. Idag har jag en hel del tråkigheter att göra. Städa och plugga.. Dock ska jag hinna sola i minst två timmar, viktigt det med! Har börjat denna dag med att läsa klart svenka boken ute i solstolen. Nu ska jag hoppa in i en lång dusch, sen bilr det ut i solen. Puss

Hiss eller diss?

Själv tycker jag att den är rätt så grym!

Jag kommer tillbaka med bra uppdatering imorgon,

taggad! :DD

Vi hörs på söndag eller måndag!

Har inte orkat göra någonting idag. har en väldig värk runt ögonen. Har typ någon dum infektion.. Ögonen rinner för fullt också, mysigt! Har endast sovit, tittat på tv, sovit och tittat på tv. Nu har jag precis duchat och frachat upp mig lite. Åker till landet lite senare och stannar där över påsk. Kommer hem på söndag. Ingen bloggning fram tills dess men då är jag tillbacka med bättre uppdatering än vad det har varit på sista tiden. Ha det gött!

Man kan inte annat än att älska denna glada prick!

Go Paris!

Sjuk


Ursäkta för uppdateringen idag.
Har inte orkat, är sämre idag och ligger mest i sängen och slappar. Orkar tyvärr inte ligga ute i solen. Har ju inte visat upp den korta byxdressen jag köpte här om dagen. Orkar inte ställa mig och ta kort men ska kolla om den finns på hemsidan. Anars lägger jag ut den lite senare.
Hat tänkt på en annan sak.. Jag tycker min blogg har blivit mycket tråkigare på senaste tiden. Nästan bara inlägg om vad jag gör på dagarna, vilken är ganska oitressant. Ska försöka tänkta på att ta mer outfit's bilder och så. Men ni får ha lite tålamot fram tills jag är frisk. Ni är bäst, puss!

Tv och film

Har suttit och tittat på tv med bästa bror typ hela kvällen. Ska städa upp lite i mitt rum och sen blir det film med mamma. Vi hörs efter!

Denna film blir det ikväll!

Bara för att Jessie J är sjukt grym!


20 April

Hade ställt klockan på tio och gick upp strax efter. Har bara legat och tittat på tv sen dess. Mår inte helt bra, förskyld och inte mycket röst kvar. Inte så soligt idag, synd! Tror att jag bli hemma idag. Åker nog bara en snabbis till pappa och hämtar min laddare som jag glömde. Ovanligt..? Puss!

So stand up for the love, love, love!


livet rullar (nr.1...)


Haha, söta Amanda (fina kvinnan på bilden). Vi sa ju att du skulle kolla om ditt fina inlägg fanns i utkastet! (hittade allså inlägget som amanda hade skrivit, detta är skrivet i går kväll runt två på natten.)

Hej alla Fannys bloggläsare. Just nu är det hennes häftiga vän Amanda som sitter bakom skärmen och skriver eftersom att Fanny ligger och latar sig i sängen..
Nu ska jag berätta om vad vi har gjort  idag! Jo vi har varit ute i SOLEN! Och så har vi kollat på bio.
Är det inte underbart att det är 20 grader + i april?! Det tycker  vi iallafall.
Nu till nästa sak, nämligen bion. Vi kollade på Water for Elephants. Fanny tycker att filmen var bra och rekommenderar den starkt! Den var väldigt lång, typ 2 timmar men jävlar vad bra den var! Så gå och se den!!
När vi skulle gå till parkeringen där Fannys mamma väntade, gick vi förbi en snubbe som sålde heliumballonger och då kom vi på en rolig idé. Med en DragonBall ballong i handen satte vi oss i bilen när vi upptäckte att luften började gå ur. Så vi bestämde oss för att gå upp och fråga efter en ny ballong och då när vi ska gå in i hissen har ballongen helt plötsligt "pumpats" upp på luft igen. Haha det var lite småtokigt. :)
Lite update då: Fanny och Denise har nu hunnit göra en koja utav Fannys säng. Själv ska jag sova på golvet (diss!!!!) Men nu tror jag att vi ska titta på BigBrother och snacka! Imorgon bär det av till Stan men jag lovar er att Fanny bloggar imorgon!!

Ulrik Munther i Bingolotto

Kan nog inte bli mycket bättre!

Älskade lov!

Har varit lite dålig med bloggandet men en ursäkt har jag: Jag har lov och njuter när jag kan :) Tur att Amanda finns i alla fall!

Kanske ska sätta mig och berätta lite om gårdagen. Skrev ju att jag skulle skicka till Amanda och sola. Vilket jag också gjorde. Runt tolv åkte jag och mötte upp Denise och vi traskade vidare mot Amanda. Spenaderade mins två timmar ute i sola men Denise cocos ojla, allt för att bli brun! Haha! Åkte hem en sväg vid tre tiden och ducha, hann som ni kanske märkte inte blogga då eftersom vi skulle emd en speciel buss mot heron. På Heron gick vi på bio. "Water for elephant" hette filmen vi såg. Ni vet den där med Robert pattinson. Tyckte den faktiskt var riktigt bra, rekommenderas allså från mig! Efter bio begav vi oss hem till mig och sov här (det var då amanda bloggade).
Imorse åkte vi in till stan för att kolla lite i affärer och ha det skönt. Fick med mig en jumpsuit (om det nu heter så) och ett torr shampo. Visar senare! Puss

Juste, bilder har tagits. Dock mest med Amandas kamera. Hoppas jag kan lägga upp dom snart!

livet rullar

Hej Fannys bloggläsare. Just nu är det Fannys coola kompis Amanda som sitter bakom skärmen och skriver. Igår hade jag gjort ett jääätte långt inlägg men så började internet krångla och då skulle smartot Amanda kopiera texten så att den fanns sparad liksom, men heter man Amanda så trycker man på fel knapp när man har markerat allt så då orkade jag verkligen inte skriva om allt. Dessutom var klockan typ 2 på natten å ja...
Men hursomhelst har vi (DEnise Fanny Och AManda) jävligt bråttom just nu. Vi ska nämligen till stan och bussen går om 20 minuter och vi är ofixade hela högen, haha.
Så HEJDÅ ALLIHOPA FANNY FÅR BLOGGA OM GÅRDAGEN SENARE  ! P  U  S  S

Idag är en bra dag!


Godmorgon!
Måndag idag, inte i skolan för det looovv, yeee! Ännu en dag emd fint väder, precis vad jag vill! Dagen kommer spenderas med Denise och Amanda i solen. Ikväll blir det bio med samma tjejer också, trevlig dag! Nu ska jag göra mig klar för att bli bruuun! Ha det gött!

Tralala

Bild lånad från google
Kom hem vid tio från Sara. Jag träffade upp Sara och Vendela nere vd badet. Coolingarna själva badade! (Inte jag) Usch vad kallt det måste varit! Sen stack vi hem till Sara och drack varm oboy vid datorn. Sen gick vi ut och spela fotboll och gick runt. Ytterst trevligt! Imorgon, vad händer imorgon? Ingen aning.. ska hem till mamma på kvällen. Ska försöka hitta någon människa som vill umgås med mig imorgon. Sugen på att åka in till stan.. hm.

Nu drar jag igen, ni får ursäkta mitt lov!

Drar iväg och möter Sara och Vendela. Dom galna människorna kanske ska bada, usch!
Hörs senare!

Strax tillbaka!


Bild i repris
Hemma!
Ska dock byta om och ut för att sticka ut och springa med pappa. Första gången för i år, känns hårt. Men taggade är jag, puss!

Checka vädret för veckan, jag ska bli bruuun!!

Wohhhoo!

Hörs ikväll

Ska åka till farmor och farfar halv tolv och jag har inte fixat mig än.. Får skriva snabbt. Tänkte egentligen bara säga att jag åker dit helt enkelt. Kommer inte hem förns ikväll för pappa ska byta däck och sen ska vi fira farmor som har fyllt år. Har hunnit fixa ett litet inlägg som kommer upp under dagen. Men vi hörs ikväll, ha en bra dag!

Ohh neej!

Hörde precis att dom ska börja ta betalt för spotify den första maj, vad tänker dom? Fanny är sur, 50 kronor i månaden. Spotify är Fannys bästa vän! har inte satt mig in i detta precis men om man då vill ha premium som kosta 100 kr i månaden), måste man då betala 150 kr i månaden? Nej usch, Spotify ska vara gratis, reklamer räker som kostnad!

Hon gör det igen!

Grym!

Eftermiddag och kväll med dom bästa!


En bild från ikväll.
Tjenare!
Åkte till Denise vid typ fyra. Amanda kom dit efter ett tag och vi gick och kööpte godis. kte sen till mig och gick efter ett tag ner till skön och fottade och pratade om allt, skönt! Dom gick för ett tag sen. Båda skulle sporta imorgon, duktiga flickor! Själv ska jag nu planera lite om påsklovet och kanske titta på tv. Måste bara få säga (ännu en gång) att jag älskar er mest tjejer, kommer alltid och göra! Puss

Vem är inte ute i solen än dag som denna?


Ignorera att jag har lyckats rita på min hand..! :)
I love this!
Har suttit ute i solen i strax en och en halv timma. Skit varmt. Hoppas på att jag har blivit lite brun i alla fall! Ska strax äta lite vofflor och ikväll blir det kanske bio, hoppas på det! Ut med er nu, puss

16 april

Hallo! Bloggar från ipaden eftersom jag inte orkar starta datan :$ kvällen igår var skit bra, var ju hemma hos Denise på tjejmiddag. Orkade inte blogga närjag kom hem. Blev till att jag satte mig och tittade på olika porgramm på datorn. Lördag idag, har än så länge inga riktigt planerade planer, får helt enkelt se vad som händer. Peace out!

Snabb uppdatering!

Måste börja fixa mig nu, skavara hos Denise klockan sex. Denise ska ha tjejmiddag för att hos har blivit fjortis. Ytterst trevligt tycker jag! Ska försöka hinna lägga ut outfits bilder innan jag sticker, whis me luck! Puss

Hos Amanda

Tjena hejsan! Sitter hos Amanda, blev ingen träning. Vi tyckte det var för fint väder :) Fanny och Amanda älskar Amandas stutsmatta. Måste strax ge mig av hem till mamma och hämta lite saker. Vi hörs när jag kommit hem till Pappa igen.

Fredag, sovmorgon, sol och snart lov, kan det bli bättre?

http://weheartit.com
Imgp2106_142985166_large
Godmorgon!
Har sovmorgon tills klockan tjogo i tio, skönt! Jätte häligt väder och jag har vaknat med mitt topp humör. Har precis duchat och ska snart börja gör mig iordning. Vad ska man ha på sig..? Efter skolan ska jag iväg och träna med mamma. Kommer inte hem förens halv fem. Sen ska jag vara hemma hos denise vid sex men mer om det då! Ha en bra dag, love!

Fredag imorgon gott folk!

Förlåt för inte så bra uppdatering idag, har inte haft typ några ideer på vad jag ska skriva om. Ska bli bättre imorgon, vi hörs då! Godnatt

just some pictures

http://weheartit.com/

Huddinge med mig själv!


Helloj, Fanny är hemma! Åkte till Huddinge efter skolan och handlade pressent till Denise. Hittade en bikini som jag kanske ska köpa när jag fått pengar. Trevligt!
Fick en kommentar från någon Emma, antar att det är Emma i min klass men annars åker jag till Thailand den 12 dec och kommer hem 27 dec. :)
See ya!

Franska prov idag

Godmorgon bästa människor! Grattis också till bästa Sara som fyller 14 år idag! Puss, puss på dig!
Har precis gjort mig klar och tänktet passa på att blogga lite innan jag tittar en sista gång på franska och sen går till skolan. Franska prov i första lektionen.. får se hur det går! Efter skolan åker jag iväg och köper pressent till Denise. Trevligt, trevligt!
Ha en toppen, toppen dag!
Bjuder på en suddig-webb bild från idag, ignorera att min näsa ser inorm ut, tack :)

Godnatt!

Big brother nu, vi hörs imorgon. Hinner antagligen blogga på morgonen.
Puss och godnatt, love you!

Varit ute och gått

Har varit ute och gått en sväng, behövde verkligen rör på mig eftersom att igår hade jag planerat att träna men hade sen huvudvärk hela kvällen, så det blev inget. Ska strax äta och sen måste jag sätta igång med franskan för fullt, franska prov imorgon.. UschOchFy! Puss

Goo gurkan!!


I do whatever I like!

'Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now so let's try
To live our whole life out
And it starts now'


Så sjukt glad, I December blir det Thailand!!

Blue Village Exotic – Chada Beach Resort &amp; Spa - Bild 1
Blue Village Exotic – Chada Beach Resort &amp; Spa - Bild 7
Blue Village Exotic – Chada Beach Resort &amp; Spa - Bild 34
Blue Village Exotic – Chada Beach Resort &amp; Spa - Bild 2

Chada Beach Resort & Spa


Älskar "Jofama by kenza"!

Jofama By Kenza Kenza Shorts Black på Bubbleroom.seJofama By Kenza Kenza 3 Black på Bubbleroom.se
Jofama By Kenza Kenza Bag White på Bubbleroom.seJofama By Kenza Kenza Jacket White på Bubbleroom.se
Shorts, Jacka,Väska och Jacka. Alla är sjukt snygga! Och har ni sett skinn byxorna som hon har designat som inte kommit ut i butik än? Jag dör så snygga! Dock är alla plagg rätt så dyra.. Får kanske önska mig något i födelsedagspresent.
Ge mig dessa skinnbyxor, tack!

hoooomeee

Kom hem från skolan för ett tag sen. Lyckades försova mig lite imorse.. skit jobbigt! Skoldagen har varit ganska seg, vi har så tråkiga lektioner på tisdagar. Nu ska jag sätta mig och titta på bb från igår. Vi hörs senare! :*

Just stop for a minute and Smile!

Nobody is perfect!


some inspiration

H&M Jacket, Wrangler Shorts, Converse Shoes, Romwe Crochet Top From Www.Romwe.Com
Satchel From Tempt, Skirt From Dotti, Blouse From Thrifted
Lookbook.nu

HAHA!


Love it!


Omg, Fanny blir på bästa humör av detta väder!
Inte ska någon sitta inne när det är typ sommar ute. Nu ska jag fixa något att äta sen sätter jag mig ute i solen. Gör det ni med vettje, helt underbart!

8 saker ni kanske inte visste om mig

  • Jag hatar remixade låtar (t.ex. när dom gör dom snabbare). Dock älskar jag låtar som dom gör till acustiska.
  • Jag har ardrig sola solarium.
  • Bland det värsta jag vet är att städa!
  • Jag packar ner inprinsip hela min garderob när jag ska hem till pappa från mamma eller tvärt om.
  • Om jag har en inläming så gör jag nästan alltid den sista dagen, vilken måste ändras på!
  • Jag gillar kaffe (har jag sagt det förru?)
  • Varje morgon lyssna jag på Vakna! Med the voice.
  • Jag skaffade mig mina första glasögon när jag var sju år.

Tänkte bara säga att..

.. jag gärna gör länkbyten!



När jag var liten..

Love you all!

Strax tillbaka!

Åker iväg och tränar, när jag kommer hem ska jag bjuda på massa gamla bilder. Puss

I'm in love!

@Monki

Sooool!

http://weheartit.com/
12735684921993_large
Godmorgon!
Skit häligt väder idag, blev på jätte bra humör! Har tänkt att jag lite senare ska gå ut och sätta mig i en solstol, vår känslor, love it! Sen vi tre (?) ska jag åka iväg och träna vilken verkligen behövs. Vi hörs!

Spa kväll!

Bildbrist!

Heelllo!
Denise och hennes mor gick precis. Vi har haft mor och dotter - hemma spa kväll men ansiktsmask, bastu, fotbad osv. Sen blev det tacos och massa snack. Jätte trelivgt! Inget mer att skriva om, vi hörs imorgon helt enkelt! Puss

Ulrik Munther i P3 Star kl. 15.00 - 16.00 Idag!


stor diss!

(Hittar ingen större bild..)

You me at six <3

Dör för killens röst!

Haha!

http://www.roligfakta.se/
(Nu blir det film med mamma!)

Nytt i garderoben!

Byxor (syns rätt dåligt på bilden) - BikBok 199 :-
Linne - Zara 129 :-
Hårinpackning och ansiksmasker till mor och dotter hemma spat imorgon, mer om det då!

Härliga fredag, hej!


Så, nu är jag hemma! Har fast en jätte bra eftermiddag med tjejerna på stan. För fikade vi på något gott ställe och då var även Amanda W med, sedan skulle hon vidare till fotbollscup och vi gick runt och kollade i affärer. Fick med mig lite saker hem, visar strax! Hoppas ni har haft en bra fredag än så länge, puss!

Bara jag som tycker anchors-percing är riktigt coolt?

Bilden lånad från google

Knas med internet

Internet har inte fungerat på hela kvällen.. antagligen på grund at det blåsiga vädret, hoppas det är bättre imorgon!
Efter skolan åker jag inte till stan med Denise, Amanda och Sandra tror jag det blir. Tittar runt i affärer och har det trevligt. Har hunnit fixa ett tidsinsällt inlägg men fler blir det nog tyvärr inte. Vi får höras när jag kommit hem i stället.Puss och godnatt!

Gach, vad snyggt det är med sotade ögon!

Bild lånad från Google

Back on track! Wohho!


Jag är tillbaka! Har samlat lite ny energi utan bloggen några dagar, tror man behöver det ibland. Blir som om man hamnar i en bubbla annars, hajjar ni?
Dessa två dager har faktiskt min fritid messt handlad om plugg tvärr.. Stor NO-inläming är nu klar och imorgon ska vi visa våra film i SO, taggad! Ikväll ska jag göra det sista till den och sen är jag helt klar med plugg för denna vecka. Endans en skol-vecka kvar till påsklovet, känns grymt underbart!
Hoppas ni förlåter min lilla paus, men jag tror helt enkelt att det är bättre en att blogga när man är på dåligt humör. Humör smittar faktiskt av sig! Ni är bäst, Puss!

-

Är på världens dåligaste humör, skolan suger! Pallar inte. Vi hörs när jag orkar.

Engelska är bajs!

''Varför behövs skolan?
Musik: Vi har en Youtube / Spotify för det.
Språk: Det är därför vi har Google translate.
Engelska: Allt förkortas ändå (OMG, LOL, WTF...)
Mattematik: Vi har en MINIRÄKNARE för det!
Geografi: Jag ska köpa en jordglob.
Historia: Alla är döda ändå.
Samhället: Kursen jag bor i
Idrott: Det är därför jag går i en sport."

Peace out! :))

Måste verkligen plugga, ni får försöka klara er ett tag! Puss

-

Älskar dig av hela mitt hjärta, Ninnie!


4 April

Heeelllo! Kom hem från skolan för ett tag sen. Har inget att blogga om.. Lite senare ska jag i alla fall flytta hem till mamma igen och ikväll ska jag plugga för fullt till Engelska provet som är imorgon. Det är det sista Engelska provet för sjuan så jag vill få så bra som möjligt. Vi hörs, puss

When we were 10


Chokladmuffins med vanilj kesella och jordgubbar


Söndag

Helloj! Väntar just nu på att mina muffins som är i ugnen ska bli klara. Visar resultatet senare! Söndag idag, blev en lång somvorgon till klockan ett i morse. Tycker egentligen inte om att sova så länge, hela dagen går bort. Men så blir det när man aldrig vaknar.. Ska fixa garderingen på muffinsarna sen blir det till att plugga och städa, Jippie!? Ska försöka få det överstökat så fort som möljligt, brukar ofta bli att jag gör allt i sista sekund. Så att jag ikväll kan göra något lite roligare än att plugga för fullt! Nu är dom klara, vi hörs!

En bild från festen igår, jag och Lina

Gårdagens outfit


Grym kväll!

Kom precis hem från Ninnes fest, hade grymt kul! Jätte roligt att träffa alla i laget igen också! Tror att ninnie och Julia lägger upp lite bilder på Facebook, kanske imorgon? Så ni får stå ut sen tills dess. Tänkte ta lite outfits bilder nu, dom kommer ikväll eller imorgon. Hoppas ni har haft en bra kväll ni med! Love

C U

Nu åker jag strax till Ninnies fest! Är skit stressad, vi hörs när jag kommit hem. Puss

Grattis mina bästa fjortisar!!

Älskar er!

April, April!

Inte är vi i london inte! (vet i alla fall på som gick på det!)

Godmorgon! Lördag idag och jag vaknade upp och hade drömt världens bästa dröm verkligen! Och gissa om jag blev på dåligt humör när jag sen insåg att det inte var verklighet!! FYYYYYYYYYYYYYYY! Så då var morgonen förstörd, haha!
Igår var jag i skolan som vanligt, kom hem och gjorde inget. Klockan 19.45 bänckade jag mig framför svtB (barnkanalen) för att se Ulrik, HAHA! När det var slut åkte jag till Amanda och träffade upp andra Amanda. Vi satt och pratade, åt popcorn och hade det kuligt!
Ikväll ska jag på Ninnies fest, skit kul! Innan dess måste jag åka iväg och handla en sväng. Nu tänkte jag gå upp ur sängen och ta mig något att äta. Puss

Min man!

London next!!

Det är så här att jag har en liten överraskning, haha inte för att ni kommer glädjas av det men ändå. Det är nämligen så här att idag åker jag och och mina kära vänner Denise, Amanda, Sandra, Amada och Alexandra till London!! Detta bokades i Tisdags och sen dess har vi haft det som vår lilla hemlighet, taha! Woho, grymt taggad! Det blir shopping och vi kommer ha almänt skit kul! Kommer hem på tisdag igen. Tills dess blir det väldigt dåligt med uppdatering, kanske ha tillgång till att blogga någon gång där men det får vi se! Hopppas ni har det bäst, bäst, bäst här hemma för det kommer vi ha! Puuusssss

Hela gänget: Jag, Denise, Sandra, Amanda, Alexandra och Amanda!

RSS 2.0