:)

Åh förlåt.. Kommer strax blogga igen - antagligen komemr det upp ett inlägg lite senare idag. Hoppas ni har det bra, vi hörs!

påväg till landet nu, kommer hem ikväll.


Who I am, who I'm not and who I wanna be


just nu

Tänkte försöka sätta igång med matte nu, blää.

SKUMTOMTAR!

Herre gud, jag har skrivit världens jobbigaste prov idag. Så galet skönt att det är över. Nu ska jag bara köra det sista jag har till matte prov och svenska inläming, sen looov! Btw, vet ni vad jag verkligen älskar? Helt klart ett utav mina favoritgodisar - skumtomtar SÅ JÄVLA GOTT. Farfar hade med sig sånna igår, muuums! Hahaha, ni bryr er inte.

skulle publicerats imorse, haha


Pluggar for fullt, hinner inte bogga. Vi hors imorgon!

Peace out

ASGARV !

Hörde det här imorse på radion efter det har jag garvat så jag fått ont i magen minst fyra gånger, så jälva kul! Kolla från 2:06 om ni verkligen inte orkar titta på hela (men titta på hela ändå, det blir roligare då). ÄLSKA VAKNA MED THE VOICE!

Full fart

Skolan, varit pa biblan en svangmed Denise, atit och nu ska jag satta mig med massa plugg. Startar datan efter det, da hors vi. Peace out!

Don't ever worry about things that don't worry about you.

Du är huvudpersonen i ditt egna liv, glöm aldrig det.

Soo cool!

Yo Yo Yo 2 The Yo Yo Yo !

KUNGFU!

Åhh, förlåt..

Alltså förlåt igen, jag suuger.. Har faktiskt inte haft nån blogglust alls, har funderat på att ta bort bloggen. Men man har ju sina perioder så nu tänker jag försöka igen. Vad jag har gjort i helgen kommer här:
I Fredags var jag som sagt hos Denise med Amanda på kvällen, åt massa gott, tittade på idol och en film och lite så.
I Lördags drog jag och mamma iväg och tränade tidigt, redan vid ett var vi hemma och hade tränat. Gissa om jag var stolt?! Sen bar det av mot stan för käk hos mormor och morfar och sen bio. "en dag" såg vi, faktiskt rätt bra! Kom hem och såg ännu en film, "Allt för min syster". Den där imot var rikigt bra!
Idag drog jag och Denise in till staden vid elva tiden för shopping. Först slussen, sen centralen och sen skärholmen. Haha, full fart! Nu har jag precis kommit hem, visar snart lite shopping. Jag är rikigt nöjd!
Hoppas ni har haft en toppen helg! En vecka kvar till höstlovet btw. WOOHOO!

Bild från nu, mupp!

Freeedag!

HAHAH ignorera mitt fula leende!
Tandställningen är nu på, känns rätt kul hahah! Dock börjar det ömma mer och mer.. Har varit i flempan och handlat massa gott till ikväll. Blir idol med Denise och Amanda, dom bästa helt enkelt :) Men först tacos, åhhh jag älskar fredagar!

Sämst uppdatering va det här!

Förlåt för det! Bildbrist har jag också, fyyy! Måste ta lite nya bilder, kanske ikväll?
Skoldagen idag var i alla fall galet seg, shemat på tordagar är dö tråkigt. Efter skolan drog jag hem, hungrig som satan och gjorde chokladbollar. Muums x1000! Sen har jag suttit här, juste jag har även stickat en del. Måste bli klar med mössan snart!
Min blogg är tråkigt, bajs.. what to do? Hej, jag var i skolan. Jag gick hem. Jag låsades plugga. Jag nördade datan, forever alone. Jag sov. JAG ÄLSKAR ER GOTT FOLK, ATT NI ORKAR LÄSA BETYDER GULD.. vänta, jag är sjuk. HAHHAHHAHAH!

HAHA, så klockren!

Hahha, juryn är så jävla bäst! Precis likt!

I MÅNAD KVAR TILL ULRIKS KONSERT I FRYSHUSET!

pic.twitter.com/DtdEUlI4
Han skrev på twitter att han kommer spela ca tio låtar, 40 minuters konsert fast om vi skriker mycket så kanske det blir längre, GISSA OM JAG SKA SKRIKA? HAHHA! Han skrev också att det blir signering efter, grymt ju!
JAG ÄR TAGGAD TILL TUSEN, KOMMER BLI BÄST!

Tandställning på fredag

Go'dagens! Var hos tandläkaren imorse, på fredag får jag räls. Är faktiskt rikigt glad för det, trodde jag skulle få vänta längre men icke! Ska i alla fall strax åka till pappa för att se på #Adam live, haha Ulrik är med. Har inte trean hos mamma, men vad gör man inte haha. Får se när jag kommer hem igen, halv sju kanske? Sen måste jag nog plugga en hel del också, just so you know.
Hare gött!

Mina två favoritlåtar just nu , tror jag :D

Jorrååå , jag gillar svensk musik !  ;)

Jag har bloggar i åtta månder, 733 inlägg!

Här ser det första inlägget jag skrev på den här bloggen, ca 8 månder sen (om jag räknade rätt dvs). Visst har jag haft mina små pauser och en lite störren men annars har jag väl typ bloggat hela tiden. Att jag orkat haha, fanimej stolt! 733 inlägg, låter inte det typ galet mycket? TÄNKT NÄR JAG HAR 1000! DÅ SKA DET FIRAS, haha! Värt en liten kommentar kanske? ;)

Jag saknar sommaren..

Helloo! Sitter och lyssnar på musik och kollar runt lite överallt, det vanliga liksom. Har varit iväg och handlat med mamma och sen lagar ost och skink paj, känner mig typ fett vuxen, haha! Nu ska jag sätta igång och plugga. Har nämligen tre prov nästa vecka, kanske bra att förbreda lite?
Btw, guud vad jag saknar sommaren.. bilden över är från solbryggan, miss it soo! Aja, snart sommar igen!

18 Oktober och jag typ drogar en jullåt, woow

Gillar inte Bieber nått speciellt egentligen men den här låten, som släppdes igår är ju rätt så skön. Jullåt i oktober, toppen haha ;D
GOD JUL GOTT FOLK!

Hänger med mamma och handlar

Vi hörs lite senare, puss!

-

http://weheartit.com

HAPPYFACE!

Kom precis hem till mamma och ser att det står ett paket Maltesers på mitt skrivbord, muuums, love it! Btw tack mamma :D Drog hem till Denise med henne och Amanda efter skolan, tittade på film och hade det trevligt, gött! Nu blir det strax käk och sen, sen vet jag inte! Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs!

Godnatt!

Vi hörs imorgon nån gång efter skolan, peace out!

uuuh, Fanny blir sur!

Läser lite överallt om blablabla Linni ser ut som en kille, vafan jag trodde hon va en kille, men guud hon ser precis ut som en kille. Det gör mig inget att folk skriver att hon ser ut som en kille, men det skrivs som om det är dåligt och det är det som stör mig. Liksom vad är grejen!? Bara jag som tycket Linni är rikigt cool?, hon är bara sig själv! Typiskt svennar att hoppa på folk om sånt men jag tycker det är lågt, hon är sten cool! Var er själva gott folk, skit i vad folk tycker. GO LINNI!

Så galet bra!

WOHOOOHOOOOO!!

20 ÅR IDAG!!!

GRATTIIS JOHN OCH EDWARD!!
HA EN JEPIC DAG, JAOO!

(inte för att dom ser det här (eller ens kan svenska..), haha men ändå)
btw så har jag dagen tillära min fina jedward t-shirt som jag hade när dom va i svergie, wiee! :D

Gooo'morgon

Ska tvinga mig sjalv att inte satta pa datan innan jag har typ storstadat rummet, tankte forsoka satta igang nu!  Bara pa med musik pa hogsta och sa kor vi, woooow det dar lat verkligen enkelt.. Haha aja som ni marker kan jag inte skriva aao hahah hoppas ni forstar! Vi hors senare helt enkelt, puss

VAD FAN, VARFÖR BLEV LJUDET SÅ EFTER?

aja, lägger upp det ändå.. kanske underhåller nån denna kväll i allafall! om inte mig själv, haha! btw, fin närbild, jätte fin...

Ulriks Streetteam

Var på första träffen med Ulriks streetteam idag, haha guud vad jag var nervös innan. Så typiskt mig att gå runt och undra vad folk ska tycka om mig. I alla fall så var vi åtta tjejer som var runt lite överallt i stan och satta upp afficer inför Ulriks konsert i fryshuset. Fick med mig en hem också, göött! Alltid kul att träffa nytt folk :D
Alla bilder är lånade från http://ulriksfanblogg.se/

15 Oktober


Godmorgon, hur är det med er idag? :) Jag mår i alla fall toppen, om man inte räknar med den jobbiga hostan.. haha.
Idag ska jag gå utanför mitt hus för första gången på länge, haha! Nej, men ska in till stan lite senare i eftermiddag. Ska strax äta lite och börja fixa mig lite smått. Vet inte rikigt vad jag ska skriva, har lyckats fått typ världens bloggtorka, fyy! Aja, lite är bättre en inget! C U !

Fett grym!


Ohh, jag kom just på att det är fredag imorgon!

Mår mycket bättre idag, iallafall än så länge. Gud va skönt! Ni anar inte hur sur jag va igår, haha! Men jag vågar inte säga att jag är helt frisk nu.. man verkar inte kunna veta med den "sjukdomen" jag har, haha. Sitter i alla fall och lyssnar på lite musik, känner mig som mig själv igen haha! Musik är det bästa som finns!
Hoppas ni har det bra! Vi hörs snart!

Korv

Okeeej, inatt vaknade jag med feber och sen idag kände jag mig bättre. Meen iickkkeee , fick feber igen och nu dör jag. Jag orkar inte vara sjuk!! Nu ska jag i alla fall somna om, får se om jag orkar blogga imorgon. Hoppas ni förstår, puss!
( ingen bild heller, bloggar från ipaden.)


muuhuuu

Jag känner mig dum, jag uppdaterar inte.. blir hemma imorgon igen, gissa vem som är uttråkad till tusan..? Vi hörs imorgon!

Oh, herre guuud!

Klicka häääär så förstår du! obs. sänk volymen (jag är snäll!).

Varit hemma idag.


Hemma från skolan idag, har en jävlans hosta ska nu veta. Hur kul är det att sitta på en lektion och störa både sig själv och andra genom hostatacker 27/7 #justsain. (oj, jävlar.. känner mig som värsta typ data freeket - 24/7 och #, haha). Sov till tolv och har legat och tittat på tv och tagit det allmänt lungt sen dess, tänker alltid att jag ska hinna med så mycket när jag är sjuk men tiden bara flyger iväg.
Hade tänkt att ha en rikigt tv kväll ikväll, skönt värre!

Bråttom !

Pappa kommer om en kvart och måste hinna packa och fixa en del saker och här sitter jag, jalla jalla! Vi hörs när jag anlänt till pappi, puuuusss!

G R Y M T cool låt !


Var försvann uppdateringen..?


Uppssii. Sov ju som sagt hos Evelina med Emma, Evelina och Vendela igår, ytterst trevligt ska ni veta! Kom hem och lyckades somna igen, sov inte så mycket inatt (hostjävel). Sen var det upp för att göra sig lite smått i ordning för att mormor och morfar skulle komma över på middag, alltid lika härligt, älskar dom! Så skönt att göra något litet på söndagar i alla fall, hade deppat ihop totalt om inte dom kom över. Är inte på allt för bra humör.

Jaaa!! :DD

#happydance

Nu drar jag, vi hörs imorgon!


Idol !

Kvällen igår var grym! Dock inte så bra start eftersom att vi lyckades komma på i stuvsta att vi glömt biljetterna och sen när vi äntligen satt på tunnelbanan så var det växelfel, tillslut kom vi till området där det skulle ligga, men tror ni vi hittade stället? icke.. vi sprang runt typ överallt tills vi hittade ett par som visst också skulle dit, haha! Mamma och jag är angligen släkt, lika klumpiga båda två. Alla var i alla fall rikigt grymma och jaaa, som sagt - jag älskar idol nått enormt, haha!
.
Idag har jag suttit och tittat på reprisen av porgammet och ska rycka upp mig och göra mig iordning, ska träffa Emma, Evelina och Vendela i centrum klockan fem. Käka pizza och köpa godis och sen hem till Evelina och sova där, gött!
Btw, så fick vi massa läckerol grjejer igår, muuums!

Wieee!

Måste göra mig i ordning nu, vid tjogo i fem drar jag och mamma in mot stan och TV4 huset, idol here I come, here I come, dum da dum da dum da dum! Fan va gött!
Kommer hem runt tolv innat, angaligen hörs vi inte förens imorgon! Puss

Ulrik och alla han klockrena svar..!

‎"Vad har du på väggarna i ditt sovrum?"
- Beror på vilket sovrum vi snackar om.
Hos mamma: Gitarrhängare
Hos pappa: Gitarrhängare.

HAHAH!

Första konfaträffen - check!

Orkar inte leta upp någon annan bild, sara och jag i allafall :D

Helloj! Gick hem till Sara och sen vid fem traskade vi mot konfaträffen, visade sig vara sju från min klass och tre från annat, haha! Vi gjorde väl typ vanliga lära känna övningar. HAHAH, den skulle vi typ läsa upp en bön tillsammans, gissa om jag fick lust att börja skratta, men icke. HAHA. Kom hem vid halv åtta eller nått, ska hoppas in i duchen och sen blir det nog faktiskt sängen. Känns som jag håller på att få feber eller redan har.. JAG SKA PÅ IDOL IMORGON, LIKSOM NEJ INTE SJUK NU! Vi hörs imorgon, godnatt!

Woopaa, woopaa - Ny teaster!


origenteringsbajs

jag säger bara en sak, uschochfyjävlakorvbajs. Fyfaaaaan vad hemst det var. Vi var ute i två timmar, det regnade och vi blev så jävla trötta och jaa guuud! Letade efter en kontroll med typ fyra andra grupper plus lärare och hittade den inte förens efter typ en halvtimme, ussch! Ajaa, kom hem och dog och gjorde pannkakor och nu måste jag göra mig iordning igen. Ska åka lite senare och möta upp sara och så ska vi på det första komfimations "mötet", woow!
I alla fall, vi hörs senare!

Origenteringsdag!


Ska strax bege mig mot Denise och sen möta upp Amanda för att cykla iväg till flottsbro. Origenterinsdag idag, ussch! Slutar i alla fall tidigt, gött! Vi hörs när jag kommit hem, ha en bra dag! bråtton blev det nu!!

Anledningen till varför aldrig videon kommer upp..

DÖÖÖ!
btw, föölj mig på twitter häääär! ;D

Nytt i garderoben!

199 spääään på Cubus! - blir perfekt att inviga dom imorgon på orgenteringsdan.

Mot skärholmen

Ska föröka hitta ett par mjukisbyxor förhoppningsvis.
Bjuder föresten på en bild från träslöjden idag.. hahha, lyckas alltid känna mig så blond på träslöjden - "hur gör man det här nu?" *läraren kommer och trycker på en knapp och den sätts igång* WOOOW!

Idol live på fredag!

Fyy fasen vad grymt! Jag älskar idol och iår är alla rikigt, rikigt, rikigt grymma och då menar jag det vekrligen. Jag och Mamma ska som sagt dit och jag är galet taggad, wiiee!
Hittade btw låtarna som alla ska sjunga på fredag, skit grymt med rätt så nya låtar tycker jag! Tummen upp!

wooow


Amanda gick precis och nu är det jag och Denise kvar hemnma hos mig. Vi ska strax käka lite och sen blir det mot gymmet, för längesen nu.. NU SKA JAG KÖRA! Vi hörs senare, loove!

Förlååååt!

la aldrig upp videon igår, läxooorna flöödaar ;(
Sitter i skolan juste nu, sen ska jag, denise och amanda hitta på nått skoj när vi slutar, bloggar senare!


Music is Freedom, Freedom is Love and Love is Life!

Det bästa jag vet.

Håller på att klippa ihop en liten video, kommer upp senare ikväll så..

.. glöm inte att titta in igen lite senare, peeaaaceee!

Från Daniel Paris blogg

Blir alltid så glad när jag läser hans blogg, haha. Sååå klockren!

Ö G O N G O D I S , J A O O O !

J to the E to the D to the WARD


Today I don't feel like doing anything


Skulle kunna säga att det är den perfekta dagen att ha studiedag på, grått väder hej! Två prov och ett läxförhör har man imorgon så ja, vad ska jag göra idag..? plluuugggggaaaaa! Ska föröka sätta igång på en gång, vill bara få bort skiten. Godmorgon föresten, hoppas ni har det gott!

L Y C K A !

Har suttit och gråtit till den här bilden i typ en halv timme, tårarna slutar aldrig grinna.
Ni anar inte hur mycket den här bilden betyder. Åhh, jag saknar det som fan. Jag är så glad att i alla fall sju år av mitt liv var det sådär.
Pappa, Mamma, David och Jag. Jag älskar er så mycket!
Godnatt!

Underbar natthumor!

För er som inte förstod det så är släke typ ruttet sjögräs på gotlänska, haha! Dessa tjejer frågar alltså massa kändisar om dom kan säga släke till kameran och tro mig det är sjukt många kändisar som säger det haha! Så jävla sköna, varför garvar jag? liitee trött kanske!?

ohh, precis två år sen idag som..

.. Ulrik vann lilla melodifestivalen, fan var coolt. Han har kommit så jävla långt på två år, så stolt haha :D
(och visst såg har riktigt liten ut då? haha så söt)

Bilder från Veronica Maggio's konsert på grönan

Redan klockan fyra var det mycket folk. (konserten började åtta)
Väääänttaaaan
Bättre sent än aldrig, right!? Enligt min bror tar jag upp hela internet när jag laddar upp bilder och han då kan han inte köra sin match, typ pms, haha. Så det får duga med dessa :))

Tänkte bara säga att jag har studiedag imorgon, sköönt värre!

och att det är dax att dra sig upp från sänger nu, massor att fixa idag.

När ska Robin släppa skiva..?

Hans röst knäcker gånger tusen!
Hahah, kommer ihåg nån gång jag sov hos Denise men en bild på honom under kudde, guuud vad jag sov bra den natten HAHA!

Ändrade planer

Drar ut och träffar Vendela och Sara, vi hörs senare!

1 Oktober

Sådär ja, redo för kvällen haha! Skit gött att postern var mycket större en vad dom brukar vara i tidningar, blir perfekt till min vägg hos pappa. Naturgodis också dock mest med nötter som har choklad runt. Så ser väl typ min kväll ut. Skulle egentligen haft gäster men så blev det inte. Faktsikt riktigt skönt att inte göra någonting, har haft så mycket dom senaste helgerna. Btw, skit skönt väder ute :)

korv

Dax att köpa spotify premium igen.. Fanny goes pank.

mobilinlägg - inget internet

Det är typ strömqvbrott eller nått sånt och har varit det hela dan, snacka om att jag känner mig handikappad efteraom att modemet då inte funkar haha! Har suttit och fixat massa bilder och nu funderar jag på att åka och köpq en tidning och lite godis så jag får nått att göra. Peace and love

You looking at me but I’m lookin through you.

Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You’ve been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin’ to each other again
Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You’ve been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin’ to each other again

RSS 2.0