Träffa Densie en snabbis


Godmorgon!
Ska träffa Denise vid elva tror jag. För senare i eftermiddag sätter jag mig i bilden mot götet. Kommer i alla fall kunna blogga som vanligt där, dock kanske det inte blir sån bra uppdatering idag. Har inte börjat packa en, ajaj. Ska nog försöka hinna lite nu innan jag drar mot Denise. Hoppas ni får en toppen dag, kärlek!

Korv att jag är i Göteborg på fredag..


Källa

Big brother repris


Japp,
nu ska jag bänka mig framför tv:n och se Big brother repris eller vad det heter. Tittade ju inte på dom första pogrammen som sändes i år. (Gud, kan ju inte förklare ett skit just nu.) Snacka om att man har blivit beroende av bb.. Suttit och chattat i nån timme nu, trevligt det med. Byee!

Lite smått sjuk.


Ni får ursäkta min dåliga uppdatering idag,
är lite smått sjuk. Eller min kropp måste typ åkerhämta sig från en lite sak som hände igår. Ni bara What? Men skit samma, nu är allt bra! Känns lite synd att slösa bort en hel solig dag inomhus framför tv men..  Nu ska jag i alla fall strax äta lite middag! Peace out!

Vad har jag gett mig in på..?

Ska nämligen strax ut och jogga med pappa.. och tro mig, det var aldelles för länge sen jag sprang sist. Kanske dax att komma igång nu? Men herre vad det känns förjävligt nu. Aja, bara att tagga till. Vi hörs imorgon om inte mer ikväll, önska mig lycka till! ;)

Nytt i garderoben - från Bulgarien

Två armband, En tjoktröja, Ett par skor, Ett nagellack
Lite rosa?

Tisdag

Hejsan! Har varit en sväng i Södertälje och hämtat min cykel som varit på lagning. Någon jobbig människa som haft för sig att göra hjulet helt konstigt medans jag så fint va i skolan. Vi var även inne och köpte lite mat och så. Just nu håller jag på att komma på några roliga inlägg till bloggen, går väl sådär men snart har jag det! Hoppas ni har haft en bra dag än så länge, Puss!

Dagens låt


So Fanny style!

Jag älskar, älskar mössor. Har en så läng bara två. Var av den ena, till höger han jag stickat själv.
Har tänkt att köpa stickor och garn (om det nu heter så) och sticka mig en till mössa, i någon roligare färg.
JUST LOVE IT! :D

Ny header snart förhoppningsvis! (uppdaterad!)

Japp, jag har hållt på att gjort en header till bloggen nästan hela kvällen. Blev ganska nöjd för att vara typ min första header jag gjort själv. Nu måste jag bara hitta nån som har lust att hjälpa mig med att få in den på bloggen. Koder och sånt är inte riktigt min grej. Juste, jag kan ju också medela att jag har gjort den i någon som heter piknik tror jag. Inte väldens bästa kanske men det funkade ju. Nu ska jag dra mig från datan, bye bye!

Snälla Amanda ska hjälpa mig att lägga in den, så den kommer nog snart! yeey!

Stan med min kära vän!

Har varit i stan med min otroligt fina och härliga vän Amanda W. Ytterst trevligt! En pluttig liten ögonbrynspenna och godis fick jag med mig hem, de ni. Har även kommit hem till pappa idag också, här stannar jag i tre veckor <--  (Alla antecknar!). Nu blir det strax att äta, gött! Puss bästa människor!

Godmorgon världen!

Sommarlov, sol och nu drar jag strax till Amanda. C U!


Det ända jag vill är att ha bort dig från mitt liv.

Bara sanning..

Läskigt grym!


jag är hemma!

Steeek, bloggar mer strax! :))

Sängen väntar..

.. godnatt världen!

Something Borrowed

Vi tittade på Something Borrowed. Tyckte faktiskt den var rätt så bra! Haha, gach ni skulle sett oss när filmen nästan var slut.. Denise hade gått och satt sig lång bort i från Amanda och mig för att vi typ var för jobbig, fattar ingenting.. (a) Vi sprang fort som tusan till toan efter filmen eftersom att vi druckigt typ skit stora läsk.. Och mycket mer, det var helt jävla kaos! Skrattade som en gris!
Kom hem och fortsatte med packningen, nu är det inte allt för mycket kvar i alla fall.
Det blev lång.. nu ska jag skicka lite bilder till Evelina, vi hörs imorgon om inte innan. Puss vackra människor!

Bio med mina fina vänner!

Drar snart till bussen. Ska på bio med mina fina vänner Amanda och Denise som ni ser på bilden.
Nu måste jag fixa mig lite, bråttom!
Puuss

En dag kvar!

FUUUL!
Har hunnit hjälpt mamma som är på jobbet med att hänga upp en tvätt och stratat en ny nu på morgonen, ducktig flicka! :) Idag ska det packas en massa här hemma för imorgon bär det av till Bulgarien. Bäst eller bäst! Wooho! Har som sagt en hel del att fixa med idag men ska föröka få till ett par inlägg ändå. Men först ska jag fixa mig någon god frukost! Omg, kan inte fatta att vi åker redan imorgon.. Känns om det var alldeles nyss typ tre månader kvar. Men det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort från sverige ett tag, även fast det bara är en vecka. Märks att jag är taggad? Haha, vi hörs strax!

Ulrik Munther - Moments ago

Blev ett hel del tjatande om Ulrik men jag skriver ju om mitt liv så..
Idag släppdes Moments ago på både Spotify och Itunes. Dom har även satt ett datum för när plattan kommer ut, 24 Augusti, yeeee! Taggade som tusan!
Klicka häär hör att komma till låten på spotify och häär för att köpa den på Itunes!

haha!


herre, visst har vi allt förendrats!?

Loove!

Beach 11, here I come!


Love life!


Cha cha!
Kom precis hem. Jag, Sara, Vendela och Jessica bestämde oss för att har piknik vid sjön. Skit härligt! Blev att vi tog ett dopp innan vi drog oss hemmåt också. Sen så gick jag hela vägen hem, men med Jedward i öronen kan man nog gå hur långt som helst. Ska fixa mig nått att äta nu!

Godmorgon Torsdag!

Var ute med Evelina, Amanda och Denise igår kväll en sväng. Mysigt! I dag ska jag träffa Sara, Jessica och Vendela. Får se vad vi hittar på. Tror i allafall att det kommer bli en ytterst trevlig dag! Blev just sjukt glad när jag såg att moments ago (musik videon) har kommit upp på youtube, som ni kanske såg? Nu ska jag planera med saara, hörs snart!

REN LYCKA! (uppdatarad!)

Vidion har kommit upp på youtube, fy vad bra! Ulrik är helt overkligt bra! Loooove!

Låten kommer ut på spotify och iTunes imorgon! Yeeee!

Skolavslutnings outfit

Dom bilderna får helt enkelt duga! Hade stått och lockat håret typ hela morgonen.. men tror ni det höll sig? Icke!
Tub topp och tjol - HM

Nu drar jag ut, vi hörs senare ikväll!

Ha en toppen kväll alla!

fyra bilder som ni har missat:

Sett Ulrik munther, två gånger! (Chilldhood dagen och skansen)
Häriga dagar med vänner!
Tagit årets första utomhus dopp (i torsdag)!
That's love!

Japp, då kör vi igen!


I'm back!
Sommarlov, livet leker och jag tänkte börja blogga igen. Så får det bli. Dock kommer jag nog inte uppdatera lite mycket som jag gjorde innan jag slutade. Detta beror på att då känner jag hela tiden en sån press att jag behöver blogga, och sånt vill jag inte ha nu på lovet. Skolavslutning hade jag igår, kvällen spenderades med ett gäng häliga brudar. Perfekt start på lovet! Nu kör viiii, sommar 11!

RSS 2.0