Taagggaa, rockbjörnen live på webben!

Skulle helst vilja vara på grönan och rockbjörnen nu men jag insåg förut att jag inte skulle få vara kvar där till 23.00 då det slutar eftersom att jag har skola även imorgon. Men ska sitta bankad framför skärmen och titta på webben. Redan nu har det börjat lite smått, klicka häär för att titta! Men klockan åtta börjar själva galan. Hoppas, hoppas att Ulrik vinner något av dom två priserna han är nominerad till, jag har i alla fall röstat som en tok! Annars så uppträdar han iaf klockan 22.10, missa inte det! Peeeaace ouut!

Ingen blogglust


Neej..
Har ingen aning om vad jag ska blogga om. Ren bloggtorka, haha! bäääbbbääääbbäääää. Vad ska jag skriva? Hmm, nu vet jag att jag lever även idag i alla fall! Hoppas ni har det gött, vi hörs senare!

Vissa dagar.. har jag allt ett stressigt liv.

Hahaha, gammal bild på mig och saara!
Mötte upp Sara efter skolan och vi gick hem till mig och bland annat bakade chokladbolla. Alltid roligt med Sara, love u plutten! Sen drog och hon jag drog iväg och tränade. Jag och Elin körde hårt, haha! Men grymma var vi allt. Nu har jag precis kommit hem och hoppa in i duschen och sen blir det käk. Sen så måste jag tyvärr plugga. Sorry, sorry, sorry men skyller på skolan. Vi hörs lite senare ikväll annars imorgon. Love!

Godmorgoon!

Tänkte blogga lite fort från ipaden innan jag traskar mot skolan. Hade ingen ide om vad jag slulle ha på mig så det blev mjukisbyxor.. Men sånna dagar får man ha ibland. Slutar halv fyra idag så vi hörs när jag kommer hem. ha en grym dag gott folk, puss!

Bonuslåt på skivan

Satt och lyssnade på Ulriks skiva en dag för ett tag sen (vilket jag har gjort en hel del gånger nu..) och så lyssade jag på Born this way som är sista låten på skivan. Men efter låten så forsätter den att gå och en helt tyst i typ 30 sek. Och jag bara, vad är det här? Sen så hör jag början på den här låten, och fy in i helvete vad rädd jag blev HAHA. guud! Men låten tycker jag i alla fall var rikigt, rikigt cool!

Video inläägg nr 2, jaaooo!


Massa babbel!


Heeeejjjssan!
Idag har jag varit i skolan, förvånade höö? Efter skolan var jag hemma hos Denise en stund. Vi snackade mest och hade det trevligt. Sen har jag packat och dragit hem till pappa. Den vanliga måndags flytten liksom. Ikväll har jag en hel del att fixa. Ska rensa ut massa skit på min mobil så att jag får plats med lite nytt, lägga in Ulriks skiva på mobilen, packa upp, plugga svenska och lite sånt. Tänkte även få upp en liten videoinlägg idag eller imorgon, så håll utskik! Vi höörs!

Älskar den här låten!


H A L L Å J S A N !


Hemma nu men ska hoppas in i duchen, guud så gött! Bloggar strax!

some inspiration

Pants From Www.Missing Johnny.Com
Round Sunglasses, Forever 21 Fringed Necklace, Cut Off Shorts From Mum's Old Jeans, Cotton On  Menswear Shirt
1512199_lookbook
Lookbook.nu

Tre bilder som jag har hunnit fixa från i Torsdags

Amanda är fotografen till dom två sista bilderna. Ignorera mig på sista bilden, haha!
Fler bilder kommer!

Babababbaaa fredaaag!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Ska sätta igång och packa strax. Vid fem åker jag och famijen till mammas kompis landställe men några andra familjer. Skulle helt ärligt mycket hellre stannat hemma, men vad ska man göra. Kommer hem på söndag men han hunnit fixa två tisdinsällda inlägg tills imorgon. Hoppas ni får en toppen helg, puss!

En film som jag verkligen vill se!


r-u-b-r-i-k

Heellllloo!
Duschat, pluggar, tittat på tv och fixat lite tisinställda inlägg är väl typ det jag har gjort ikväll. Nu ska jag strax stänga av datorn och plocka lite kläder i rummer, allt jag alltid lyckas lägga kläder över hela golvet.. Sen är blir det antgaligen sängen. Kommer åka bort över helgen, mer om det imorgon. Hoppas ni har det bra föresten, vi hörs imorgon!

Åttans första läxa

Ska sätta igång med matten nu, så jag får det gjort. Bara så ni vet liksom! Peace out

IHHHIIIIIIIIIIIIIII!

Drog in till stan efter skolan med Amanda. Letade upp skivbutiken där Ulrik skulle signera och sen gick vi runt lite i affärer. Kom till baka lite senare innan signeringen och ställde oss. Ulrik sjöng två låtar, alltssååå gud jag kunde bara inte sluta le när han sjöng. Så jädrans grym. Sen skulle han signera och jag blev såklart helt sjukt nervös för att komma fram, haha. Trodde typ jag skulle dö i hjärtackat. HAHA! Lyckades i alla fall så fram ett "hejhej" och senare ett "tack" när jag fick autografen, haha! Ska sättta mig och fixa lite bilder, bjuder på fler sen. WOOOOHHOOOOO, JAG ÄLSKAR ALLT OCH ALLA :D

G O D N A T T !

Måste sova nu, börjar 8.10 imorgon. USCHOCHFYYY!
Juste imorgon efter skolan drar jag och Amanda in till stan för Ulrik har signering och ska spela några låtar. BÄST! Kommer bli sämst uppdatering, hörs när jag kommit hem.

Lite bilder från igår, Lida med klassen

Jag hittade några söta bloggläsare som gärna ville ta bild med mig, hööööhhöööö!..
..sen träffade jag en till, guud vad jobbig hon var..

Daagen!


Tjaaa!
Sara kom till skolan när vi slutade och sen drog Jag, Sara, Evelina och Vendela hem till Evelina och gjorde vofflår och sen stack vi ut och var lite över allt, åt glass och dansade. Gött, gött, gött! Den drog jag hem till pappa en snabbis för att hämta Ulriks (heliga) skiva. Sen hem till mamma igen och käka och närda datan och musik. Livet är på topp gott folk, looove!

G A L E T ! ♥

Spotify länk --->  Ulrik Munther – Ulrik Munther

OOOO, 24:de !!!!!!!!!!!!


Gacch! Ulriks platta är ute på spotify nu, men jag tänkte hålla mig med att lyssna tills jag har skivan.
Den ska jag dra och hämta hemma hos pappa efter skolan. OHHHOOO! och inte nog med det, Ulrik har hamnat på plats 75 på sotifys topplista men Boys don't cry, wiihhoo!
Men godmorgon! Ska börja göra mig i ordning nu, mamma ringde nyss och sa att jag måste plocka ut diskmaskinen också innnan jag dra, brottom. Efter skolan drar jag som sagt hem till pappa en snabbis. Vi hörs alltså lite senare, PEACE OUT!

Vad jag har sysslat med ikväll

Jag har skrivit ut en väldig massa bilder! Och guuud vad jobbigt det var och sitta och klippa alla sen, men nu är jag klar. Börjar inte förens 10 imorgon så jag hinner blogga på morgonen. Vi hörs då, puuss!

Bara lite onödig uppdatering:

Har varit och köpt hårsprej och nu ska jag sätta igång och lagalite mat, bloggar strax! :))

Lida


Hejsaaan!
Nu är jag hemma, eller kom hem för ett tag sen. Var som sagt på Lida med klassen. Inte kul alls egentligen med tack gud för att jag har Denise och Amanda, haha! Dom får mig alltid att skratta, tro mig, alltid! Funderar på att åka någonstans och köpa och hårsprej.. hahha, min är slut. Får se om jag orkar.

Imorgon, imorgon, imorgon!

Igår fick jag ett mejl från bengans att dom nu hade skickat iväg Ulrik skiva som jag beställde för typ tusen år sen. Herre gud, imorgon är det äntligen den 24, dööööör!
Wiihhiiiihiii!

Igång med träningen igeen!

Rikigt tungt att börja träna igen, men efteråt känns det rikigt grymt. *stolt* Trevligt att träffa Elin igen också! Duschat har jag också hunnit gjort och ska strax stänga av datorn och försöka sova. Imorgon ska klassen till Lida och bada och grilla korv (för enligt lärarna ska det vara skit fint väder imorgon..). Vi hörs i morgon helt enkelt, godnatt snyggingar!

Jätte fin!

På gränsen till lite för gulligt, haha. Men jag gillar den !

Strax drar jag och tränar!

Jag och sara bestämde oss för att dra till grönan och vi kom in dit typ hjalv två. Då visar det sig att dom inte öppnar förens klockan tre, inte min dag idag. Så vi gick in på det där akvarium grejen och sen till något mat ställe där jag åt lite. Aja, klockan tre kom vi i alla fall in på grönan. Och vi rockade som vanligt ;D Nu är jag hemma och har precis ätit lite, ska strax dra till gymmet. Ojoj, helt sjukt längesen. NU SKA JAG BANNE MIG BLI STARK hahhaha!

Bläää!


Jedwaaard!!
Lyckades försova mig första dagen i skolan. Skit bra start verkligen.. Stressade som en gris så jag kom bara några mintuter för sent. Ny lärare har vi visst också. Nej, jag orkar inte prata om skolan. Nu ska jag sätta igång och packa sakerna som ska med till mamma och sen ska jag träffa Sara! Pusss

Städa sen duschen!

Bääästa städmusiken! :D

Jag har allt mina planer..


En bild från förra hösten när klassen skulle på cirkus. Jag och sara!
Imorgon som ni redan vet så börjar skolan, i alla fall min. Och jag har bestämt mig för att vara dukig, haha! Imorgon börjar jag även träna på gym igen, uschochfy jag får ångest haha! Men jag ska ta tag i skolan och massa annat och försöka få en bra höst och vinter. Jag brukar ha mina depp preioder på hösten och vintern då jag bara vill försvinna. Men i höst ska den banne mig inte bli så, jag är taggad till tusen. Nu är det vara hoppas att mina posetiva inställning håller i sig, haha! Wish me luck!

21 Augusti !


Shooo!
Kikade in på Ana ginas blogg och hittade en klipp när hon var med i sommarpratarna. Så det sitter jag och lyssn apå nu, hon är sjukt cool! Stickar och lyssnar på sommarpratarna, höhö äkta gammal gumma! Sista dagen på lovet, bestämmde att jag skulle få sova och det gjorde jag men nu har jag lust att hitta på något och inte sitta och deppa.. Så om någonsom ser det här som har lust att hitta på något, messa eller nått! Puss

Nattmat !

Kom hem från kungsan runt halv tolv tror jag. Det var skit grymt och rikigt mycker folk. Chirs medina, ojojoj, och Danny och Norlie och KKV, Grymma! Nu sitter jag i alla fall och äter lite, funderar på att gå och lägga mig.. Sov lite inatt och min kropp är typ helt död. Sista dagen på lovet imorgon, herre vad det har gått fort! Godnatt gott folk!

The voice ikväll!

Kvällen igår var rikigt grym! Vi gjorde väl lite allt möjloigt egenligen med trevligt var det allt. Kärlek till tjejorna! Vi somnade nog inte fören fem, sex imorse, känner mig lite seg nu. Men nu har jag städat lite hos mamma och kommit hem till pappa igen. Ikväll blir det The voice med Vendela, Evelina och sara, woohoo! Dock är det rikigt piss väder.. Men det kommer säkert bli grymt ändå! Ska ta bussen om typ en timma och måste hinna med massa saker innan så vi hörs ikväll när jag kommt hem, Peace out!

Woopa woopa!

Jag har verkligen bildbrist..!

Hm, dålig uppdatering.. Men jag har faktiskt sprungit runt som en galning i hela huset med musik på högsta volym och hackat grönsaker, pumpat luftmadreasser, dukat och massa sånt. Känner mig skit dukigt nu, haha! Om en timmme kommer mina kära tjejer och innan dess tänkte jag hinna måla naglarna och lite sånt. Komme bli dåligt med uppdatering ikväll och kanske även imorgon. Hoppas ni har det skit bra, love!

Friday, friiidaaaay

Ska strax sticka hem till mamma. Eller strax och strax.. sitter just nu med blött hår och har inte klätt på mig. Men sen tar jag i alla fall bussen till mamma. Uppdaterar när jag har kommit dit. Godmorgon föresten!

DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT!

Bästa låten från Ulriks album (bland dom som man har hört än). Alltså när jag hör den här låten, jag får någon jävla kick, vill bara skrika eller nej, jag vet inte. Fyy fan, ni kommer aldrig förstå, haha! Men tro mig för mig är den helt sjukt mycket kärlek! Ojojojojoj, jag döör ! AAAAAAAAAAAAAAH! Jag är helt sjuk.

Just nu!

Sitter och chattar med massa glada "munther's" på facebook, gött värre!

Nya hörlurar

Hittade en bild på google istället. Dom är köpta på Media markt för 399 kr.

Handlat mat!

Blev lite ändrade plaer och jag drog iväg med bästa pappa och handlade mat, godis och sånt till imorgon. Ska han en lite tjejmiddag med några kära vänner, gött! Tänkte ta kort på mina nya hörlurar nu så strax kommer ett till inlägg. Peace out

T O R S D A G !


Goddagens!
Sitter och sticka juste nu (eller inte precis just nu men ni förstår), mössa påväg! Har en hel del att göra idag, dock är allt sånt som man gör hemma. Hade tänkt att baka något men sen så måste jag packa upp massa kläder, fixa lite i mitt rym och planera lite imför imorgon. Haha, onödigt inlägg men ändå, puss!

Fixat med bilder

Tre bilder från idag, såå seriösa! Har hållt på att lagt över en väldig massa bilder från olika minneskort och lagt upp en hel del på facebook. Det är vad jag har gjort ikväll typ. Ska strax lägga mig i sängen och titta på lite tv och sen sova. Så vi hörs imorgon, godnatt!

Dag i staden!

Det verkar inte gå att ladda upp bilder just nu så ni får klarar er utan ;)
Tjohhoo!
Kom hem vid sju tiden. Ung08 var inte alls kul, haha! Typ bara en massa små fjortisar. Men det blev en grym dag ändå. Vi gick runt i typ hela stan och leta efter donken för att den vid kungsan var typ helt överbefolkad, haha. Så vi kom till stureplan och jag vet inte vad. Det slutade med att vi åt vid kungsan ändå, lyckat! Men vet ni? Vi såg bloggen paow två gånger, cooolt! Sen var vi lite överallt och hade det trevligt! Nu sitter jag och dunkar Ulrik, fy fasen vad häligt. Liksom livet leker, så grymt häligt!

U L R I K M U N T H E R ♥

BÄST, BÄST, BÄST ! ♥

EN VECKA KVAR !!!!

OCH VET NI ? VI MED SPOTIFY PREMIUM FÖR FÖRHANDSLYSSNA PÅ 5 LÅTAR FRÅN NYA PLATTAN!! TRYCK HÄÄR! TRO MIG, DOM ÄR GRYMMA!!!!!!!!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

Ung08

Idag ska jag, Sara, Evelina, Vendela och Christina in till stan och ung08, wooho! Min bus går typ kvart över tolv så jag ska väl snart göra mit i ordning. Fint väder är det idag också, gött! Hoppas ni får en bra dag, puss!

oj, stor bild men det ända jag hitta..

LYYCCKLLLIIIGG!!!!


IGÅR SKREV JU JAG ATT JEDWARD SKULLE KOMMA TILL FRYSHUSET DEN 17 SEPTEMBER OCH VET NU VAD SARA OCH JAG HAR GJORT NU?? BOKAT BILJETTER, WOOOOHHOOO!! GGAAACH, VA GRYM DET KOMMER BLI! gEE MIG HÖST!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!

Nya skor!

Födelsedagspresent båda två, gött värre! Dom lila har jag redan andvänt (som ni kanske ser...) Men dom gula tänkte jag andvänta för fösta gången imorgon. Fanny loves converse!!

Förhoppningsvis blir sara och jag där!!!!

FYYY FASEN VA GRYYYYMMMT!!!! WOOOHHOOO!

Greyson Chance

Jo, jag vet att typ alla redan har sett det här men det är helt klart värt att se en gång till. För guud, jag ryser lika mycket varje gång haha! Han röst typ dödar. Och kolla tjejerna där bak som blir typ lagom fövånade när han börjar sjunga. Har faktiskt lyssnat lite på hans nysläppta skiva på spotify och hans röst är verkligen skit cool.
Här är en låt från hans nya platta, klicka hääär för att lyssna på hela på spotify!
Uppdatering: Vet ni vad jag nyss såg på popdrömmen, att Greyson fyller 14 år idag, haha! Passande! Grattis, Grattis! :D

G O D M O R G O N !


Uschochfyochblä för vädret, verkligen!
Har legat och tittat på tv i nån timma. Ska strax sätta igång och träna lite och sen blir det att hopppa in i duchen. Ska väl inte göra specielt mycket idag förutom att när pappa kommit hem från jobbet ska vi dra iväg och köpa busskort och jag ska kolla på hörlurar. Känns verkligen som att hösten och skolan närmar sig men på nått sett är jag lite smått taggad. För i höst har jag en hel del konserer och sånt att gå på och i december, då jävlar drar vi till Thailand!! WOOHHO!

Jag är sååå duktig på att skriva noveller!


Hos pappa nu!

Halv skum bild
Cha cha bloggen! Höhö! Känner att mitt nya är att göra ett inlägg om min dag runt tolv tiden.
Dror med mamma tidigt i morse till skärholmen, skulle byta mina skor. Sen höll jag på att fixa lite med videon, verkade som om i alla fall några gillade det, haha! Ska nog göra någon mer nån gång, det var rätt kul fakstiskt! Drog över till pappa vid fyra och sen har vi käkat lite mat och sen har jag chattat och fixat lite inför fredag, ohhoo! Vi hörs imorgon, godnatt!

I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.


Visar lite shooping, ojojoj!

Och guud, den bjuder jag på..

Tro det eller ej men..

..ett videoinlägg är påväg, ojojoj hahha! Kommer om typ en halvtimme!

Min dag!

tyyypp glad?

Hellooo!
Har ju varit i stan med min kära vän Julia idag, typ sjukt trevligt! Fick med min 2 toppar/linnen och en typpåse. Och jag ska visa er, jag lovar, imorgon! Vi åt på tacobar och sedan blev det friterad banan, döö gott! Imorgon på morgonen åker jag och mamma iväg någon stans och ska försöka byta mina nya gula (WOOHOO) convurse som var i fel stolek. Puss och kram, cykelram!

När Ulrik ska säga "succesful" , hahaha!

00:36 - HAHAHAH tro mig, jag asgarvar varje gång!! Såå söt!

Gooo Parriiiis!


Jag hade tänkt att göra ett anorlunda inlägg för att vara min blogg, beredda?
Nej, men det är så här. Ni vet Daniel Paris, gaach han är typ dö cool! Alla han inlägg på hans blogg rockar och han är verkar bara vara helt sig själv. Det här gick inte så bra.. vet inte rikitgt hur jag ska skriva. Men liksom han är så grymt bra! Han skriver vad han tycker och han verkar så grymt hälig, haha! Varje dag när jag går in på hans blogg blir man typ skit glad, man baa wooohhho!
Som jag skrev förut såg jag honom på pride och jag blev skit glad, tro mig!
Nån gång ska jag banne mig träffa honom och ta ett foto med honom eller något, typ min dröm! Juste, han ska släppa kokbok nu i september också, skit coolt!
Okej, gott folk - helt enkelt, EN STOR FET HISS TILL PARIS!!

Mot staden!

Nu drar jag strax ner till bussen så vi hörs när jag kommer hem igen, ha en grymt bra dag vänner!

jag gillar inte rubriker :(

Släken gick typ vid tio tiden och sen dess har jag sutit här och snackat med sara och sådäääär. Ska nog snart gå och sova för imogon drar jag och Julllliaaa till stan för shopping, woopa woopaa!

Nya jeans

Köpte mina nya älskligar på HM i måndags, 399 :- Och tro mig, jag älskar dom! Tummen upp!

Om en vecka!!!

Yeeeey!

Lööördag


Godmorgon världen!
Trevligt med gästbloggare igår, right? Både sara och rolf, höhö! Igår kväll var vi över hos pappa och åt, fick även lite pressenter, ohooo. Tänkte visa er typ ikväll. Ikväll blir det kräfskiva precis som vanligt vid min födelsedag så jag har en del att jag göra idag men ska försöka få in lite inlägg i alla fall! :D Puss

tja

hej rolf här, jag vill bara säga godnatt! pusshej gummisnodd!

hej jag heter sara!

hej!
JAG äger på att blogga!
yyeeeyy.. vet inte vad jag ska skriva, hmmm...
jag heter sara och är typ en gästbloggare här.. jag är fannys ultramega kompis... fråga mig inte varför fanny gav ut sitt facebook lösenord oxå..
heheh nej jag ska inte facerapea henne (a) hehe nej men jag är snäll, eller? hmm, så nu kan jag hennes lösenord till både hennes blogg och facebook :D heh inte för att jag kommer ha användning för dom, eller jo när jag vill titta på snygga killar som fanny är vän med på facebook och inte jag.. nej skoja, jag gillar inte snygga killar.. aja jätteroligt inlägg verkligen!
förlåt fanny men jag tror att alla dina läsare kommer sluta läsa din blogg pga av mig! FÖrlÅT! aja hejdå! PUUUUUUSS peaceout!

Nu ska duktiga jag städa sen bär det av till pappa för käk!


woooowwooogjojp


HELLLLOO!!
Handlat och fixat inför kräftskivan/födelsedags grejs för släkten imorgon, är vad jag har gjort idag. VET NI VAD SOM GJORDE MIN DAG DÅ? igår skrev ju jag att jedward skulle till kisa galleria och jag blev typ döö glad och idag, idag kom dom ut med att ULRIK OCKSÅ SKULLE DIT DÅ!! DET KAN FAN INTE BLI BÄTTRE!! *LYCKLIGAST* Ikväll ska jag och broder hem till pappa och äta middag och sådär, tror det blir pizza, gööött! Livet leker gott folk :D Love you all!

YEEE!

Gissa vem som kommer vara där?????? (a)
WOOOHHOO!

Riktig grym!

Hittade denna cover på Ulrik Munther's facebook sida för nån dag sen. Superbra, right!

Sjuk

Vaknade upp inatt av att jag mådde skit dåligt och hade feber. Usch! Men nu har jag kämpat mig upp från sängen för att checka facebook, lyssna på lite musik och bloggar. Liksom dagliga sysslor ;) Mår i alla fall lite nu och ska strax käka lite middag. Får se om jag orkar blogga något mer senare, annars hörs vi imorgon, pussen!

Tre rätters middag is tha shhiiittt! ;)

Ett inlägg på en hel dag.. inte bra! MEN, jag har haft en toppen dag med mina tjejer Denise och Amanda! Vi gjorde en tre rätters middag, det ni! Sen har vi varit ute och tagit en jävla massa bilder och så. Kärlek till dessa två alltså! Just nu bombar mitt huvud mig till tusen, ussch! Men juste, jag ska hälsa att Sara är bäst :D Pusss!

G O D A G E N S ! !

Heello! Ska dra ner till Denise nu, amanda är där eller kommer sen. Vi ska baka för ikväll ska vi ha en fin kväll Hahah! Men vi hörs, ha en toppen dag!

Gårdagen (min födelsedag) i bilder!

Min fina (?), egendesignade tårta :D
Innan vi drog till stan
Jag och David
Det finns fler bilder, men jag orkar inte ladda upp fler. Men som ni kanske mäkte så träffade jag Denise på kvällen också, ytterst trevligt!

Lite info!


Hej!
Som ni kanske märker är det lite dåligt med uppdatering.. men tro inte att jag har glömt bort bloggen, för det har jag inte. Jag har hållt på att lära mig fixa en egen design (eller lägga in header och fixa lite färger, tex och så) som ni kanske ser (annars tryck på F5!). Men nu börjar det entligen likna nått, gött! Imorgon startar jag som vanligt igen och berättar då om dagen idag för nu måste jag verkligen sova! Vi hörs imorgon snyggningar!

Tror fan det är det bästa jag har hört på länge!!

Herre gud, va underbart!

14 år ! ! !


WOOPPAA WOOPPAA!
Frukost på sängen, presenter, hög musik, tåta strax - jaa, livet känns rätt så gött alltså ;D
Senare drar jag och "the family" too staaden och käkar middag och sådär. Hare gött, igelgött!

haha, klockren!

‎"The awkward moment when Hannah Montana sings 'nobody's perfect' and then Ulrik walks in with his guitar"


H E J , H Ä R S K A D E T D Å V A R A E N R U B R I K

Tjenahejsan! Hemma från Ninnies landställe nu. Vi har haft det gött till tusen! Igår var vädret bajs så då blev det film men idag, idag var det rätt så okej väder och jag och ninnie drog ut med deras båt. Tog lite bilder, dock rätt så ontresant eftersom att det var mest natur bilder. Nu ska jag städa lite och sen blir det till att baka tårta, det är nämligen så att någon fyller fjortis imorgon, uppsi ;D Juste, ska äver föksöka hinna fixa lite med designen också!!

Nu åker jag mot Ninnie!

Bajs bild!

Vi hörs imorgon!

Klockrena!

Kolla in den här bloggen:  http://rackartygarna.blogg.se/ , gud vad vi garvade åt klippen igår!!

Godmorgon!


(Som ni kanske kommer märka så kommer min design helt bajs ut men jag har tänkt att fixa lite)
Hello, nu är jag hemma. Denise och jag tittade klart på "Red riding hood" i morse, grym film! Nu ska jag fixa lite saker för senare sjusar mamma mig till Ninnie landställe, ska sova där inatt. Yeeey! Vi hörs!

:)

Vi ser ut som muppar på typ varenda bild från ikväll, men jag är så snäll så jag bjuder på en bild på Denise. Det blev i alla fall Jag, Denise, Amanda och Alexandra ikväll. Men nu är det bara jag och Denise kvar. (HAHAH DENISE, DENISE, DENISE). Höhöhö, vi hörs!

Love life!

Skit bra dag! Denise och jag satte oss först och åt en varsin sallad och tittade på pride. Gud, vad sköna folk, tro mig! Så jävla gött, massa folk och alla är på toppen humör! OCH VET NI?? JAG VINKADE TILL MIN FAVORIT DANIEL PARIS OCH HAN VINKADE TILLBACKA OCH LOG! OOOOOOH! Såg massa andra coola bloggare också! Men som sagt, skit hälig dag! Nu ska jag strax dra ner till Densie igen, ska även sova där. Vi hörs imorgon och då ska jag träffa Ninnie! WOHO, livet leker!



Bjuder på fler bilder någon annan gång!

Brottom!


Godmorgon! Ska ta bussen som går kvart över 12 med bästis in till stan. Vi ska titta på pride, Myshowroom kommer ha ett flak så vi ska se dom coola bloggarna :D (DANIEL PARIS) Så nu måste jag fixa mig snabbt! Vi hörs när jag kommit hem, kameran följer med! Pusss!

Hej underbara folk!


HEMMMAA!! KÄNNS BÄST!
men jag lyckas alltid få någon enorm överenergi när jag har varit borta och inte gjort ett skit. Men jag kom hem vid fem och var hemma i ca en kvart och sen dror träffade jag sara och vi dror ner till solbryggan och bada. Sen blev det lite fotboll och äppel-ätar tävlig och sådär hemma hos Sara, gött värre. Nu på kvällen han jag ätit tacos och tittat på film med min kära mamma. Imorgon ska jag träffa denise, woppaa, woppa! Nu ska jag forsätta droga min saknade musik, byeee!

bääää


Nu är det så här, att imorgon åker jag bort I G E N !
Till farmor och farfar för att mamma blalblalba (jag orkar inte berätta). Men jag vill inte och bajs! Bara så ni vet så kommer jag tillbacka igen på Fredag så det skulle vara helt sjukt gulligt och ni har tålamod med att jag är borta hela tiden och tittar in igen på fredag. (a) Jaa, vad mer har jag att säga, vi hörs på fredag snyggingar!

Wooohoo, jävla kick!

Tyck vad ni vill, men jag älskar den här låten. Ojoj, så himla härlig. Hahah. WOOOOOHHHOOOO

Sara och jag rockar!

Har varit med Sarrisss hela dagen. Haha, vi har varit ute och vandrat i skogen, ätit äkliga godisar från USA, spelat Sims 3 och så. Typ helt sjukt coola! Nu är jag i alla fall hemma och ska fixa lite saker inför mig födelsedag, wooohoo, inte långt kvar nu! Fast först ska jag sätta mig framför tv, Peace out!

Ska träffa Sara!

Ska dra iväg och möta sara så får vi se vad vi hittar på. Vi hörs ikväll/eftermiddag! Love

Bara att sätta igång att rösa!!

Woopaa,woopaa! Vi har lyckats nomeinera Ulrik till två av katigorierna. Så nu är det dax att börja rösta. Klicka på bilden som är här över och skrolla ner lite så kommer ni till röstnings grejen. (Ni behöver ju såklart inte rösta på Ulrik, rösta på den ni tycker är mest värld det :D)

yeee

Godkväll, har spenderat kvällen med Sara, Venela och Evelina på skype, trevligt värre! Men nu har alla utom Evelina dissat oss för sängen. Ska nog också strax gå och lägga mig. Vi hörs imorgon, Godnatt!

RSS 2.0