Bloggpause!


Cha cha!
Nu har jag bestämt mig, uräskta för att jag har varit borta utan någon uppdatering ett tag. Har i alla fall bestämt mig att jag tar en blogg paus, kanske i en vecka, kanske i ett halv år. Vi får helt enkelt se. Det kommer så klart upp på facebook och så vidare när jag är tillbacka. Tack till er som läst och kommenterat, Peace and love!

jadu.

Känns som dom flesta i denna värld är helt nere idag, även jag.. Dock inte Daniel Paris, fast liksom "kan han vara nere?". Är så sjukt skoltrött och det mesta känns ganska bajs. När ska alla onda läxor och prov ta slut egentligen, orkar inte! Funderar även på att sluta blogga eller iaf ta en paus på några veckor. Vi får se. Nu ska jag gå och lägga mig, gud vad skönt. Ursäktar att ni får sånna här inlägg ibland men även jag kan vara på sämst humör, älskar er!

Två bilder

Har fotat lite nu på kvällen.. Kanske ska ha någon som profil bild? Vi får se!
Måste bara få säga att jag älskar mitt röda läppstift nått enormt, dock har jag ännu bara haft det på bilder. Känns för mycket till vardags. Väntar på det perfekta tillfälett :D

Bajs på nya spotify..

Nu har man lyssnat klar på Veronica maggios album för denna månad.. Måste köpa premium innan jag får seriöst damp!

seg dag jaao!

Ska sätta igång att städa och packa sen drar jag hem till mamma igen. Vi hörs dåå!

Min valborg

Mötte upp Sara och Evelina hemma hos Vendela och vi fyra åkte ner till centrum och käka pizza och handlad godis o.s.v. Sen tog vi bussen tillbacka hem till Vendela. Sandra kom och vi gjorde oss iordning och lyssna på musik innan vi stack ner till trädgårdstorp för att se på brasan. Rätt så tråkigt där, mest barn och pansonerer, haha! Så vi bestämmde oss för att dra upp till Tullingeberg. Det slutade med att vi satt på en berg och pratade. Jag fick också en ny bästis på telefoner, trevligt, trelivgt! Han fyller även år idag, så Grattis till dig! Haha. Sen traskade vi hem till Vendela igen. Vi satte oss då och lyssnade på bästa musiken, pratade och åt godis. Och så fortsatte hela kvällen.
Idag var alla sjukt sega och vi började med att äta en skit god frukost och tittade på Harry Hotter. Sen fixade vi i ordning allt och alla drog hem. Kom hem vid kanske halv fyra. Är sjukt nöjd med Valborg, Tack för kvällen tjejer! :D

Ni får tyvärr klara er utan bilder ikväll.. Hade bara några dåliga, Evelina och Vendela tog flera.


Söndag


Tänkte berätta om valborg lite senare, när jag har fler bilder
! Just nu sitter jag i alla fall och ska titta på bb. Kvällen har spenaderats i köker där jag har bakat kladdkaka. Fanny kocken in the house, jaoo! Vi hörs lite senare men bilder och text om valborg. Kärlek och respekt!

RSS 2.0