Juste, jag har ju en blogg!

Bildbrist!!

Halloj, har ni haft det bra i vecka? *eko, eko, eko*. Campat i västervik i tre nätter och åkt vidare till småland och hälsat på några släktingar, det är vad jag har gjort i veckan. Har väl varit rätt så okej. Men nu känns det mer en gött att vara hemma igen! Kom hem igår kväll och idag har jag haft det trevligt hemma hos Amanda med henne och Sandra. Så nu är jag tillbaka igen, vi hörs snart!

Lite tydligare inlägg för er som inte orkade läsa inlägget igår:

Jag är ute och reser lite i Sverige med familjen, jag kommer hem på senast söndag och då kommer inte blogga något fram tills dess! Ha det gött så länge, love

Jaa, imorgon drar jag I G E N !


Behöver väl inte säga så mycket om lotta på liseberg, eller ulrik, han är ju alltid så grym som man kan vara. Ojoj, ni skulle sett mig, ståend och hoppande framför tv:n så fort Ulrik syndes. Nejdå, jag är ine sjuk, inte alls!
Just nu håller jag på och packar, imorgon drar vi iväg (jag minns inte namnet) till något ställe i Sverige och sen antagligen vidare till småland. Och jag har bestämmt mig för att ta "semester" från bloggen, hahah! Kommer alltså inte vara ett enda inlägg medans jag är borta, kommer hem typ senast söndag tror jag. Ska upp halv sju imorgon så det kanske är bra att jag packar klart nu..
Tills dess får ni ha det bäst och jag älskar er alla! Peace and love!

Missa inte Ulrik Munther i tv4 "Lotta på Liseberg" ikväll!!


Klockan åtta börjar det och jag ska sitta spikad framför tv:n även om jag hemst gärna hade velat vara i götet ikväll. Tro mig, han kommer vara bäst så missa inte det!

25 Juli

Goddagen! Har precis fixa mitt hår.. ska strax äta lite och sen ska jag dra mot pappa. Måste fixa lite saker.Vi hörs när jag kommit tillbacka! Puuss

NY TEASER!!

Världens finaste!
'you whisper please .. remember me'

Om en lite pluttig månad..

.. Ligger denna underbara platta i min blevlåda med 11 nya låtar! Hur grymt? Gaach!
Förbeställ den hääär gott folk!

Hej lugg!


B Ä S T !


Bam, bam, B A M

Random bild!

Jag har klippt lugg, omg :o Dock blev jag inte nöjd.. uppsi. Eller visst hon klippte fint och så men jag tycker det inte alls passar mig eller jag vet inte. Blev på dåligt humör men dror bak luggen och satte på en mössa, så nu ser allt ut som innna :) Dock måste jag ju komma på något sett, kanske bjuder på nån bild ikväll om jag får till nån, haha. Ojoj, DampBajsBläääääääääääääääääää!

ohhhhhhhhhhh

Nu skicker jag iväg ett tag, ommmgg nerös!! Ni får se ikväll :DD

Tre bilder från landet

Sommar or what? :D

H E L L O, I'M BACK!!


Hemma från landet nu då.
Har inte varit toppen väder men det har väl funkat. Nu är jag tillbacka hemma och det känns rätt så skönt. Imorgon ska jag göra något helt galet, enligt mig hahha! Mer om det imorgon, moahaha! Nej, tänkte bara säga att jag var hemma nu, vi hörs!

Massa tankar, sorg och kärlek till folket i norge!

Fy fan vilka sjuka männsikor det finns!

Tonight - FM static

(Detta är ett tidsinställt inlägg, jag är på landet och har ingen tillgång till internet!)
Gammal låt men vem bryr sig, skit fin verkligen!

När jag fyller 18..

(Detta är ett tidsinställt inlägg, jag är på landet och har ingen tillgång till internet!)
..Då blir det tatuering, wooohoo!

Yees, bara för att musik är kärlek! Dock ska den vara svart (och lite finare ritad) :)

Vi hörs!

Ska åka upp till flemingsberg en snabbis och handla lite nödvänliga saker på apoteket. Sen hem och packa sabbt och sen kommer nog mormor och morfar och hämtar upp mig. Vi hörs senast, senast på söndag! Ha det bäst snyggingar!

Landet idag igen!

Har suttit ute i solen men musik och en tidning i nu en timma. Slutadde med att jag blev så uttråkad att jag började ritar massor massor i tidningen. Yeee. Idag drar jag till landet, dock inte samma som förut. Nu blir det till mormor och morfars landställe. Länge sen jag träffade dom nu. Jag vet inte rikigt hur länge jag stannar, men senast, senast söndag. Mormor och morfar kommer och hämtar mig någon gång i eftermiddag. Juste, jag kommer inte kunna blogga när jag är där tyvärr, kan ju inte blogga med min bajs mobil heller.. Jag har fixat två små inlägg som kommer komma upp, får se om jag hinner fixa några till. Oj, långt inlägg. Peace out!

Du duger precis som du är, tro mig!



Tuggummi som gör dig snygg, hahahha!

Har ni sett reklamerna om dom här tuggummina, som sägs ska göra en snygg. Tror ni de funkar? haha. Kanske ska köpa ett paket och prova, före och efter bilder! Det blir ju toppen, jag ska bli snyggast!
hahahahhahhaa

Sol, vind och vatten!


Hejsan!
Åkte som sagt iväg och badade med mamma och henns kompis. Visste ändå inte vad jag skulle göra idag och ville passa på nu när det är så fint väder! Kom nyss hem i alla fall, nu ska jag göra jag vet inte vad. Cheka lite grejer på datorn antagligen. Love

Take me back!

Ohhhh, det vär bäääst, tro mig! Varför kan man inte spola tillbaka tiden?? Kärlek till allsång på skansen (och ulrik)! ;)

Drar och badar!

Får bli en snabb uppdatering, när och badar nu och kommer väl hem typ i eftermiddag. Vi hörs då! Ha en grym dag!

Planet Jedward 2

Yeees, nu har det kommit en "uppdataring" på Jedward skiva men sex helt nya låtar, hur grymt!? Så gott folk, klicka hääääär för att komma till skivan på spotify!

Pinsamt värre!

Jag hoppas för guds skull att inte Lady Gaga råkar se det här, vad håller gubben på med..? :O

Måste sova!...strax :D


Gokväll!
Imogon blir det ju grönan med Sara som sagt, ytterst trevligt! Vi ska vara där klockan elva när dom öppnar så det blir att gå upp rätt så tidigt. Måste sova.. men först måste jag packa, "flyttar" ju hem till mamma imorgon efter tre veckor hos pappa. Så jag har en hel del kläder att packa. Ska fixa det nu så att jag kanske kan komma i sängs, sovgott snyggingar!

Halllåååj!

Bildbrist X1000
Jag är hemma. Orkade dock inte blogga precis när jag kom hem.. Men helgen på landet har faktiskt varit riktigt skön. Gjort typ inte ett skit men det kan behövas! Har suttit och sncakt med Sara nu på kvällen, hahah gach snacka om att jag blir hyper när jag kommit hem efter att ha varit bort ett tag.. Imorgon drar jag och Sara till grönan men nu måste jag fixa lite saker, Ha det bäst!

Låten knäcker!

Tidsinställt inlägg - Jag har inget tillgång till internet i helgen, tillbaka på Söndag kväll :)
Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remember you said:
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah.
Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remember you said:
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah.

Jedward - Sommarkrysset

Tidsinställt inlägg - Jag har inget tillgång till internet i helgen, tillbaka på Söndag kväll :)
Sådär ja, bjuder på lite bilder från när jag var på sommarkrysset och såg Jedward för en vecka sen. Dock blev dom helt sjukt dåliga eftersom att jag stod på pass långt borta så att jag fick beskära alla bilder väldigt mycket.. Men det får duga :D

Haha, gulligt värre!

Tidsinställt inlägg - Jag har inget tillgång till internet i helgen, tillbaka på Söndag kväll :)
Hittarde på reklamer Jedward var med i på en blogg, haha huuur kuuul!? ;)

Nu drar jag till landet!

Ett inlägg kommer upp ikväll, två imorgon och sen när jag kommer hem på söndag!
Vi hörs om två dagar, ha det bäst!

G O D M O R G O N !

Ställde klockan ganska tidigt idag så att jag ska kunna sova ikväll haha. Har suttit i sängen med min vän datan och en kopp varm choklad, det ända rätta när det är sånt här väder! Idag drar jag till landet och stannar där till söndag kväll. Kommer inte ha med mig någon dator så jag kommer inte ha tillgång till bloggen men jag har än så länge fixat tre tidsinställda inlägg och ska fixa något mer sen. Vi åker efter lunch så jag måste strax hoppa in i duchen och sen sätta igång och packa, så vi hörs innan jag drar. Peace out!

Vackert!

Såg ni himmlen för nån timme sen, guud vad fint! Fick en dålig bild genom fönstret, haha bättre än ingen :D

goookart!

fin bild..
Halloj
! Det blev bara jag och Jessica igårkväll och vi bestämmde oss för att sticka och köpa godis och sätta och framför två filmen. Mysigt! Idag dror jag, Jessica och min familj och åkte gokart, fan va kul! haha, jag kom såklart sist som vanligtm lyckade Fanny! Och Jessica hade inte ens åkt gokart förut.. Upps. Kom nyss hem och är hungrig som satan, men snart blir det kääk. C U soon!

Mina Håkan Hellström favoriter:

Efter allsång på Skansen så har jag börjat lyssna lite på Hålan Hellström, så jag tänkte bjuda på mina tre favoriter. Innan Allsången försökte jag lyssna på nån låt med honom, men jag tyckte det var så dåligt så jag slutade. Haha, men ångra sig kan man ju göra.. :D

Dag på sjön, haha!


Yees,
vi dror ut med Maddes gummibåt i morse och rodde runt lite överallt. Det slutade med att alla (jag, jessica och madde) hoppade i vattnet. Guuud vad det är varmt i vattnet nu, typ poolvarmt! Sen typ klockan tre stack vi i alla fall hit till mig och käkade lite och sen stack Madde och nu har Jessica dragit hem för att äta och så. Båda kommer hit senare ikväll och Jessica sover även här. Jaja, slut tjatat. Puss!

Morgondagens !

Har varit lite små deppig hela kvällen.. Imrgon är i alla fall en bra dag, haha! Ska upp rätt så tidigt för att dra ner till solbryggan och möta Paldin och Jessica och dra ut med Paldins gummitbåt, wooppa wooppa! Sen på kvällen sover vi hos mig. Får se om jag hinner blogga imorgon innan jag drar annars får ni ha en grym dag imorgon. Sovgott snyggingar!

NEJ,NEJ, NEJ,NEJ!

.

Lite lagom random

Filem var rätt så bra och rätt så rolig. Sitter just nu och tittar på Veronica Maggio på allsång på sknasen, bara så ni vet liksom. Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby jag tror jag är kär. Allsång gott folk! Haha guud, peace and love!

Dagens outfit

Svarta jeans - G-Star
Tröja - (den nya) HM

Bioo!

Ska på bio idag med familjen. Klockan tre börjar den och det blir Poppers pingviner, den är säkert rolig eftersom att det är Jim Carrey, haha! Ohh, vet ni. Jag hade en grym dröm inatt! Var någonstans och så helt plötsligt så dök jedward upp, haha. Och jag och någon kompis var typ dom ända där och vi började snacka med dom och blablabla. haha, grym var den i alla fall :D Vi hörs, peace out!

some inspiration

Romwe Wedges From Http://Www.Romwe.Com/
Hoodie From Selfmade / New Collection, Lace Skirt From Selfmade, Heart Gloves From Seppälä, Oversized Watch From Thrifted
Två olika outfit's. Ingen är egentligen rikigt "min" stil på kläder, specielt inte den andra men man kan ju plocka lite av varje och inspereras, right?

Inte bra bloggdag idag :o


Bild i repris, hinner inte ladda upp ny..
Hejsan! Inte lust att blogga idag, vissa dager är bara så och då skiter jag typ i att blogga. Eller nej, jag bloggar ju nu! Men men, ska äta lite snabbt nu och sen skicker vi upp till tomten och jobbar, ojoj nu är maten klar! Jalla, jalla vi hörs!

‎87% av alla ungdomar röker och dricker! Kopiera texten om du tar ULRIK MUNTHER före skiten! ♥

Klockren!

Har ju hört att det är bra för hyn att dricka vatten..

.. så det är väl bara att börja..? ;)

Ni som inte skrattar åt detta är sjuka! Hahah, dör!

http://egoinas.se/?p=11560

hmm, varför inte..?

FEM FRÅGOR OM DINA VÄNNER

Vem vet allt om dig? -
Denise får det nog bli!
Vem är den roligaste av dina vänner? - Flleeraa, vår humor knäcker!
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla är snyggast!
Vem är mest partyprisse? - hmm
Vem är den du helst har filmkväll med? - Alla!

TIO FRÅGOR OM DIN FAMILJ

Vem står dig närmast? - Tror mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ohyes
Vem är farligast i din familj? - jadu, pappa är stark.. ;)
Vem ser roligast ut i din familj? - Jaaag såklart
Vem är coolast? - Jag igeen!
Har ni något husdjur? - Mamma har fiskar
Mest gemensamt med? Anttagligen min bror
Underhållningen? - Hmm
Sover du oftast med? Mig själv :)
Roligaste dagen med familjen? - Nån dag utomlands

NIO FRÅGOR OM IDAG:

Vad har du gjort?
Shopppat!
Vad ska du göra nu? Komma på något att göra :o
Har du gjort något dåligt idag? - Naeeej
Vad har du ätit idag? mat :D
Har du duschat idag? nepp
Är du trött nu? - Pigg som en mört, eller vad man säger?
Vad händer i morgon? - Får väl se, hoppas på ett träffa några saknade vänner!
Går du i skolan? Sommarlloooov
Har du varit i skolan idag? Sommmarllooov
ANNAT:

Hur mår du just nu? - Toppen!
Vad är klockan just nu? - 20.35
Vilka sidor är du inne på just nu? - blogg.se och facebook

TELEFON/MOBIL:

Vem ringde dig senast? - Julia tror jag
Vem ringde du senast? - samma tror jag
Vem sms:a till dig senast? - Therese
Vem sms:a du till senast? - Therese

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Två dagar sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - typ en halvtimma sen

ÖVRIGT:

Gillar du punk? - ne
Har du sminkat dig idag? jooo

MUSIK:

Lyssnar du på musik just nu?
Ohja!
Vilket/Villka är ditt favoritband/artist? Ulrik Munther, Jedward och sen en massa annat!

Nytt i garderoben!

Lila tröja - HM - 149 :-
Gul, vit tröja - BikBok - 99 :- REA
Gula shorts - Zara - 279 :-
Wohoo, såhääär nöjd!

Love you!

Nu är jag hemma. Bjuder på en bild från idag. Julia och jag har det skit trevligt, den bruden är bäst! Galet nöjd med min lilla shopping också. Spotify premium, två tröjor och ett par short. Visar snart! Peace out

Wooooho, godmorgon sverige!

Ska strax göra mig iordning för att dra in till stan med min saknade vän Julia. Guuud, vad kul det ska bli att träffa henne igen, helt sjukt länge sen! Och jag är fett taggad på att shoppa också! Liksom hallå, kan det bli bättre!? Yeeeeee! Besök Julias blogg gott folk: http://juliaanilssson.devote.se/ <--- Vi hörs när jag kommit hem! Ha en toppen dag!

Var dig själv för det är du bäst på! ♥


She’s got her lipstick on Here I come, da da dum!

Amanda och jag fick rätt bra platser för att har ställt oss där typ tio minuter innan det började. Jedward var grymma, yee! Sitter just nu och beskär lite bilder. Bjuder på en bild så länge. Juste, om precis en månad fyller jag fjorton, de ni! Och idag fyller ingen midre en Vendela år, GRATTIS GRATTIS!!

Jedward ikväääll!


Goddagens!
Amanda har kommit hem så ikväll blir det grönan och sommarkrysset med henne, yeey! Haha, snälla Amanda följer med även fast hon inte gillar Jedward, gölle! Imorgon drar ju hon till sportscamp också så det blir ju toppen att jag hinner träffa henne innan! Nu måste jag fixa lite i köket, peace and love!

Wihiihoo

Fanny är uttråkad och börjar leta igenom sina lådor..
..hittar ett gammalt kuver som verkar tomt, tittar ändå. Hittar..
500 Spänn, yeeeeeeeeee!

Hallå, hjälp mig!


Haha, Fanny goes deppig!
Imorgon spelar Jedward på sommarkrysset och gissa om jag vill dit, herregud! Och alla mina vänner, verkligen alla är bortarestan någonstan eller så kan dom inte. HALLÅ, om det är någon stackare som känner som mig, ring, messa, skriv på facebook eller vad som helst!! Dööööö!

Dagen:

Kom just hem från tomten. Började jobba redan vid halv tolv men vid två lyckadees jag somna i hängmattan.. Så jag missade massa timmar att jobba men skönt var det allt haha! Har precis tagit en snabb dusch och ska hitta några kläder att ha på mig innan mamma kommer och hämtar mig. Ska följa med henne till coop efter som att jag måste köpa spotify premium och lite annat.  Ikväll ska vi även äta hos mamma så jag vet inte om det kommer bli så bra uppdatering men jag kommer nog hem runt halv nio ia alla fall. Ha en bra kväll så länge, puss!

Love life!


Har varit på skit bra humör dom senaste dagarna, livet leker
och nu ska jag strax ta mig till sängen. Sitter och chattar med Sara man ska upp redan klocna åtta imorgon (uschochfybajs) för att åka iväg och ta nån spruta, minns inte vad den heter. Blir nog jobb efter det men lördag och söndag är nästa helt bokade till annat, roliga grejer ska ni veta. Godnatt underbara värld!

Jag gillar egentligen inte Saade men..

..men den här låten är faktiskt riktigt grym!

yee, glad!


Oh, nu blev jag allt glad!
Skickade lite bilder från skansen till Ulriksfanblogg och dom publiserade dom idag, gött! För er Ulrik fans som inte läser denna blogg än, Klicka här!! Sjukt bra blogg! Där finns det även fler bilder på ulrik som jag har tagit en dom jag la ut igår på bloggen. Wooho!

Nu drar jag till mamma!

Vi hörs lite senare, typ ikväll!

Godmorgon!


Halloj,
måste sätta igång och fixa mig lite. Ingen aning om vad jag ska göra men jag orkar inte bara sitta hemma idag. Känns som att typ alla mina vänner är bortrestan någonstans.. Kanske drar upp till tomten idag igen eller så får jag tag i någon. Vi hörs lite senare, puss!

Woohoo, mitt 403:e inlägg tilldelas till..

..världens bästa sara som ligger sjukt på andra sina jorden, i hawaii. Stakarn! We miss you i Sweden!


Bilder från igår!

Förlåt att jag knappt har bloggat idag. Har passat på att jobba och käna pengar när jag ändå inte har något annat för mig. Tänkte bjuda på några bilder jag tog igår i stället. Dom säger en hel del! :D






Allsång på skansen knäcker allt, tro mig!!
loove


Världsbäst!

Har även förbokat albumet, den 24 augusti då jäävlar!!

Jag är lyckligast!

En av dom helt klart bästa dagen i mitt liv. Är dock sjukt trött i hela kroppen efter att ha stått och köat i ca 9 timmar. Men det var det fan värt. Nu ska jag bannemig sova, godnatt underbara människor!

Paldins place!

Sitter hemma hos Madde med vendela och äter vattenmelon, woohoo! Imorgon på förmiddan drar vi till skansen och sen på kvällen blir det allsång, haha. Muppigt det låter! Gaachh va jag är taggade! Kommer bli dålig uppdatering ikväll och imorgon, ni får klara er. Ha det bäst, puuusssss!

Jobbat!

Har just kommit hem från tomten. Vi har rivit någon äcklig gammal stuga som stod där och sen kom det nån gubbe från någon husleverantör. Passade på attt jobba för fullt för att käna lite pengar. Usch, känner mig skit äcklig och ska ta en lång, lång dusch och sen måla naglarna. Juste, sen måste jag ringa Madde och Vendela också, woohoo! Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs!

Den 24 Augusti, då jävlar släpps skivan!!

Ulrik la nyss ut skivomslaget på facebook, hur coolt var inte det!?

Brottom!

Har träffat denise än stund med nu ska jag dra till tomten, det ska komma någon klockan två så nu är det brotton! Vi hörs senare!! Puuuuss

Hiss!

Något jag hemst gärna skulle vilja ha en gula Converse, så sjukt coola!!

Geeee miig nu!!


HAHA!

Guuud, jag har hittat ett klipp jag måste visa er senare, det går inte att få upp det.. säger bara HAHA!!
Hej föresten! Kom hem vid sex och har ätit mat och inte mycket mer, känns skönt att vara hemma igen! Nu ska jag prova att lägga upp klippet igen, byee!

(Bildlöst inlägg, sorry!)

Tjenare!

Har legat och tittat på typ tusen-tals klipp på youtube. Tänkte i alla fall berätta lite som morgondagen. Får gå upp redan klockan halv tio för att packa ihop lite och så. Sen åker vi till den där husutställningen och sen direkt hem. Tror jag kommer hem runt sju så jag kommer inte blogga förens då, eller så fixar jag några tidsinställda.. om jag orkar :d Vi hörs, peace and love to all!

oooh!

Kolla på det här klippet, Hela!! I slutet, oohh! Jag har kommit på att det typ sötaste är killar som gråter, eller nej, killar som är känslosamma.
Jag smäälter!

Ni skulle bara vete hur obeskrivligt taggad jag är tills på Tisdag!!

YEEE!

Fanny ska strax baka världens godaste kladdkaka!


Wohoo, och så blir det tacos till middag. Jag tror jag älskar mat :$
(Minns ni den här bilden föresten? Strax ett halvår gammal, tiden går fort gott folk!)


Det här ser väl allt bra ut? ;)

Källa

Så grymt sjuka men så grymt sköna! and I just love it!

Go team Jedward!

Jag vill hem!


Haha, är så sjukt uttråkad,
efter en dag. Hela morgondagen kvar.. Har tittat på verkligen alla pogram som finns på internet, kollat alla bloggar som finns och nördat facebook, fun fun fun? No! Vi kanske, kanske ska på någon hus utställning imorgon, får hoppas på det så det händer nått. Och vet ni, idag har jag haft all tid i väldens att hinna blogga. Men när man inte gör ett dugg har man ju inget att blogga om.. Aja, vi hörs fina människor!

1 Juni


Godkväll!
Har egentligen inte gjort ett skit idag, dock kan det vara rätt så skönt ibland. Blir själv här ikväll eftersom att resten är på nån konser. Har laddat upp med ostbågar och Apelsinkrokant (tjokig-times!) och ska bänka mig framför en film eller tv:n. Hur gött låter inte det? ;)

Något ni kanske inte visste..?

Som sagt är jag är i göteborg nu. Det är nämligen så att min pappas tjej (sambo eller vad det heter) bor här. Hon och pappa har ett hus här, som vi då bor i nu. Dock bli det här nog sista gången jag är här för huset är sålt och vi har köpt tomt och ska bygga hus där. Tomten ligger väldigt nära där vi bor nu hemma i Tullinge. Vi hoppas på att det ska vara så pass klart så att man kan bo där Julen 2012. Långt tid kvar. Men den som väntar på nått gott, kan vänta hur länge som helst, right?
Gissa om jag är taggad till att flytta in i ett helt nytt hus, heelt sjukt grymt!

Ingen aning om vad jag skulle ha för bild, så det får bli något random hus från google.

Nattbloggning, hej!

Anlände till inget midre än Ulrik Munthers hemstad, göteborg vid nio tiden. Sen dess har jag väl mest legat och tittat klart på alla avsnitt på "Varning för barn", så jävla klockrent pogram! haha! Nu ska jag skriva ett tidsiställt inlägg till imorogn tror jag, sen bär det av mot sängen. Godnatt!

RSS 2.0