G-r-y-m

Klicka ---> Vanessa Falk – Private Party <--- Spotify

Tv - min kära vän!

Godkväll! Sitter och tittar på tv. Blir tyvärr inga outfits bilder idag för jag sov en stund så nu ser jag inte allt för vacker ut.. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig fresch. Måste gå och lägga mig i huvsat tid ikväll, bärjar redan åtta imorgon. Ska till docktor imorgon vid tio sen så händer en annan sak, haha ni får se då! :D

Middag:


hemma från bajs skolan

Hemma från skolan nu. Dagen har varit rikigt seg - bajs huvud! Grymt trött på skolan och behöver lov eller varför inte pansion, haha! Nu ska jag hitta något mer att äta och kanske går och sover en stund för att få bort huvudvärken. Vi får se. Lägger uppdagens oufit snart också. Puss

Mot skolan

Nu drar jag till skolan, ha en grym dag! Love

Peace out!

Iqjgqgre97mmgainaa_large

Dagens blogg är..

Till alla andra: Det kommer fler chanser, tack för att ni var med :D

What to do?

Jag har glömt matten i skolan.. vad gör jag nu? BAAIAHAFJKJSF<BJKFBBNRGBNG<DKJ<HLK<HFDLLF<KHK<HF


some inspiration

Lucyd Acyd Waistcoat, Yatt Sweatshirt, Solestruck Jeffrey Campbell Vienna Zip, Jewellery From Www.Regalrose.Co.Uk
Peace Tee From Www.Trixiave.Com
Lookbook.nu

Talang och dagen

Svar: Jag var ju inte med i själva porgammet utan var där som plublik, hajjar du? :))

Har ganska nyss kommit hem från skolan. Kvällen igår var mycket bra, skit kul att se faktiskt. Kom hem vid halv elva och orkade inte blogga då som ni märkte! Ikväll måste jag plugga en hel del till matte provet som vi har imorgon! HATA MATTE! Vi hörs lite senare! Puss

Viktig information

Nu är det så här att jag har fått den stora äran att berätta att .. *trumvirvel* .. Sara är bäst! Woho, alla älskar Sara!

Imorgon - dålig uppdatering..


Godkväll!
Sitter och tittar på bb och tänkte berätta lite vad som händer imorgon för mig del: I skolan har vi belöning så då blir det korv-grillning, film och godis. Nicee! Efter skolan åker jag direkt och möter upp bästa mamma och åker in till stan. Vi ska nämligen på inspelningen av Talang. Det är insläpp klockan fyra och sen slutar det inte förens tio. Så jag vet inte när jag kommer hem. Tyvärr kommer det bli sämst uppsatering imorgon. Ni får helt enkelt klara er! Puss och godnatt!

När jag hör honom är jag riktigt stolt svensk!


Våra briseter gör oss till människor! Lilla lady, hey, lilla lady! 

Dagens blogg:

Kör på dagens blogg igen!
Samma regler som vanlig. Kommentera och skriv att du är med. Större chans att vinna om du länkar och skriver att du är med i din blogg.
Vinnare dras imorgon kväll eller på onsdag, lycka till!

Tips om blogg

Vi kanske känner igen denna tjej från stylisterna? Har börjat läsa hennes mode blogg and I like it! Skit fina kläder!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Film!

Det får tyvärr (?) bli ett till inlägg utan bild. Orkar inte starta datan.. Har precis kommit hem i alla fall. Skoldagen var rätt så seg. Bajskorv! Efter skolan gick jag, Amanda, Denise, Amanda och Evelina hem till Amanda och spelade in en till del på våran film. Säger bara HAHA! Nu ska jag fixa lite saker, vi hörs lite senare! Puss

Gårdagens outfit

Leggings - Lindex
Kläning - (väääldigt gammal!) JC
Armband - present

Fasiken vad jag längtar tills hans skiva släpps!


Hemma nu

Kom precis hem. Vi tittade på bilder från när farfar var yngre, rätt coolt faktiskt! Imorgon är det måndag och ny vecka. Taggade? Tror att min vecka kommer bli ovanligt rolig faktiskt, har lite smått och gott inplanerat, mer om det sen! Imorgon efter skolan ska jag och tjejerna hem till någon och jobba på våran film så det kommer inte bli den bästa uppdateringen. Får se om jag hinner fixa lite tidsinställda imorgon innan skolan. Måste dock hinna duscha då också.. Aja, nu ska jag sätta mig och kolla på reprisen av big brother som jag missade sen sova. Vi hörs imorgon! Don't forget, I love you all! Godnatt!

Truth

Tumblr_lipm1ke8su1qcdjp0o1_500_large
weheartit.com

Denna ska jag för tusan se!


Bajskorv

Jag hade tagit outfits bilder som jag nu tänkte lägga upp,  tror ni det funkar - icke! Så ni får dom kanske när jag kommit hem. Vi hörs senare, ha en bra söndags kväll!

Bloggsvar!


Woho, det gick visst att blogga från ipad:en!

Det fungerade som ni kanske märkte att blogga från Ipad:en. För alla som inte lyckas - gå in på HTML och skriv där.
I alla fall har segat framför tv:n hela morgonen. Är på typiskt söndags humör.. usch! Vi fyra ska jag åka iväg till farmor och farfar och äta middag. Släkten hela helgen. Innan dess hade jag tänkt att skriva ut lite bilder, kanske sätte upp några nya på väggen? Vad ska ni göra en sändag som denna? Ta-hand-om-er-själva-dag kanske? (inget svar) Nej nu spårar det ut! MVH / Fanny (HAHAHAHA)

Godmorgon, testar att blogga från iPad:en

Godmorgon, provar att blogga från iPad:en. Har inte kunnat gjort det förut men nu har jag kommit åa ett sett som kanske funkar.. Vi hörs senare! Love

Så vacker, så vacker!

Amanda Seyfried

She how darest, win! (rubriks brist)

Ey, what?

Hemma nu
! Kvällen blev hufsat bra, mina två minsta kusiner (har tre) sprang runt som galningar. Skit roliga! Vet ni vad jag älskar föresten? Att sitta i bilen på kvällen, gärna med musik och bara tänka på allt och inget. Jätte mysigt faktiskt! Är ganska trött och funderar på att strax ta och lägga mig. Vi hörs imorgon! Godnatt!

Nu drar jag till kusinerna, hörs när jag kommit hem!


Lyssna på gamla låtar!

Har ett litet tips som jag vill dela med mig av! För att få en kick. Igår kväll när ag satt och gjorde ingenting tittade jag igenom min spelalista på spotify och lyssnade på gamla låtar eller typ låtar som jag lyssnade på i höstas. Och gach vad det är häligt. Det väcker massa minnen! Spelar ingen roll om man lyssnade på låtarna för ett halv år sen, två år eller mycket mer. Det är skit häligt, prova det gott folk!

Earth Hour!

Glöm inte att släcka lamporna ikväll klockan 20.30 - 21-30 ikväll!

Löördag


Hello! Är skit seg och sitter och tittar på tv. Kvällen igår spenderader med min kära data, min kära tv och min kära läsk. Tjokis.. But i like it! Idag är det lördag (om någon har missat det?) Ikväll ska jag med familjen till kunsinerna och äta middaag. Innan dess har jag inga planer, måste ducha och så. Lyckades somna med smink igår. JAG HATAR att vakna upp och känna sig skit äcklig i hela ansiktet och helt svart runt ögonen, Uschochfy! Men jag var grymt trött. Kanske ska gå ut om en sväng, skit fint väder!! Hoppas ni får en toppen Lördag!

Bästavän, minns du?

Sometimes I wish that someone could thank me back..
Minns du när vi alltid dansade på altanden åt bland annat dessa låtar, lekte cafe, sjöng för våra familer och lekte cirkus. Minns det som igår! Så mycket minnen. Kärlek rakt igenom. Önska jag kunde komma tillacka och leka utan något beskymmer, endast du och jag mot världen!
Jag älskar dig, då, nu och föralltid!

Kära budskap!

En stor fet hiss till kläder med budskap!
(Dom två bilderna längst upp hittade jag på lookbook.nu och dom nere från hm)

Erik Hassle

Gud, han är grym! Vidion är dock ganska skum tycker jag..
Men på spotify med högst volym är det bäst, bäst, bäst!
Love it!

Redan hemma

Är redan hemma från skolan, vår idrottlärare var sjuk. Ska strax åka och hämta ut mitt leg. Äntligen! Måste rusa, vi hörs när jag är hemma igen!

Visst är det fint med hatt!?

Lookbook.nu

Big brother

Sitter och tiitar på Big brother, grymt beroendeframkallande! Imorgon är det fredag, gud vad skönt! Nu ska jag titta vidare. Puss och Godnatt!

Glömde att säga..

.. att jag träffade träffade på Julia av en slump i huddinge. Gach vad jag saknar den glada pricken!




Kärlek!

Hemma hos pappa!

Sådär, nu är jag hemma. Åkte med Amanda till Huddinge efter skolan. Hon skulle byta en tröja och vi tittade runt lite där. Sen åkte jag hem till mamma och packade och städade för att åka hem till pappa.
Det är nog det som är bland det jobbigaste med att ha skilda föreldrar, att behöver flytta hela tiden. Eller jag byter varje vecka. Vanligtivis på måndagar men pappa har ett jobb då ha reser ganska mycket och när han är borta så är jag hos mamma. Det blir alltså ett väldigt flyttade vilket är jobbigt! Men sånt är livet, HAHA! Nu ska jag äta, C U !

En så länge har Amanda lagt upp en bild från i Måndags så jag bjuder på den så länge!

Amanda, jag, Denise, Alexandra, Sandra och Amanda !

Snabb uppdatering!

Bildbrist!
Godmorgon, godmorgon! Ska aldelles strax gå till skolan, måste fixa lite saker innan. Tänkte bara säga att jag kanske hänger med Amanda till Tumba för hon skulle köpa något efter skolan. Vi får se. Vi hörs när jag kommit hem, puss

Tar ledigt från bloggen fram tills imorgon

Har precis kommit hem från skolan och besätmde mig just för att jag tar en bloggpaus fram tills imorgon. Sen är jag tillbacka igen, JAG LOVAR! Tro nu inte att jag är depprimerad för det stämmer inte! Jag har varit på bra humör hela dagen och jag sitter och lyssnar på Next to you, grymmaste låten. Det är bara så att jag har en hel del läxor att göra.. Uschochfy! Puuuusssssss!!

Hej svejs, träffas på en kaffe rep?


23 Mars 2011

Godmorgon! Gick upp lite tidigare idag för att inte behöva stressa och nu är jag typ klar. Ska gå om 40 min, skönt! Idag är det onsdag sen torsdag och seeeen FREDAG! Woho! Slutar klockan 14.10 så vi hörs närjag kommit hem. Jag har egentilgen inte så mycket att skriva så jag tar och fixar något tidsinställt istället. Ha en toppen dag!

Att vara stark är inte att aldrig falla

Random, hej mage!
Är inte på så bra humör, inte min dag idag.
Så jag stänger av datan nu och hoppar in i duchen, ansiksmask, noppa ögonbryn och sånt. Vi hörs imorgon bästa blogg! Puss

Right now!

Ska sätta mig och läsa världest sämsta bok i en kvart sen sticker jag iväg och tränare. Puss

Dagens outfit

Baslinne - Gina Tricot
Spets t-shirt - Gina tricot
Shorts (nya) - Vero moda
Leggings - Lindex

Kolla vad fin Denise är!!


Loreen - My Heart Is Refusing Me

Tyckte inte alls om denna låt förut men nu måste jag säga att jag tycker den är sjukt grym!!
Sen hörde jag nyss det andra klippet där hon sjunger den live och omg! Respekt! Så grym!

Liten del av bilderna från i söndags

Orkar inte ladda upp fel, det tar så grymt långt tid!
Fler kommer på facebook snart.. Fler bilder från måndagen kommer också. Tog inte med min kamera utan Amanda och Alex måste lägga ut dom.

Nya shorts

Fickmed mig dessa shorts från skärholmen, tvärr ingen jacka.. Shorsen är iaf från Vero moda och kostade bara 50 :- på rean.
Orkar inte blogga mer idag så vi hörs helt enkelt imorgon. Är väldigt trött efter kvällen. Ska strax hoppa in i duchen och sen väntar tvn. Godnatt! (juste, lite bilder från igår kommer under dagen imorgon, tidsinställt.)

Skärholmen

Åker med mamma en sväng till skärholmen. Ska fixa mina trasiga brillor och kolla på jacka. Måste bara få medela att jag är trött! Ikväll är det min "matlagningsdag" också. Aja, vi hörs när jag är hemma igen. Love

Grym kväll!

Random!:
Gach, vad kul vi hade igår. (Jo, jag kan prata för alla andra också) Vi lekter några knasiga lekar, tittade på sträckfilm, åt Sandras goda cheescake och busade. MAN SKA INTE SOMNA FÖRST OM MAN SOVER MED OSS! Som tur var var inte jag en utav dom två som somnade först och fick skinka, kaviar och mjöl i ansiktet. HAHA! Juste, jag har lärt mig en till sak, jag suger på att hålla mig för skratt.. Det var typ en lek när man inte fick skratta medan man skulle svara på frågan man fick. Vem tror ni skrattade varje gång och åkte ut först om inte jag.  (så nu vet ni det?)
Idag har vi mest tagit det lungt. Fotat, lagt över lite bilder, ätit makaroner oss Amanda W.
BILDER KOMMER SENARE! puss

Medans jag fira Amanda tänkte jag visa er armbanden lite närmare:

29 :- / st.     HM

Strax mot Amanda

Nu ska jag strax dra till Amanda där Alexandra redan är. Denise, Amanda W och Sandra är duktiga genom att träna så dom kommer lite senare. För er som har missat att vi har studiedag imorogn så säger jag det igen. Amanda har som sagt några planer (tror jag) på vad vi ska göra imorgon. Vet inte riktigt när jag bloggar imorgon, bror helt på vad vi gör. Ha en grym Söndag och missa inte sista avsnittet av solsidan! Peace, Love and vetefan!

Kvällens outfit

Chinos - Jc
Body - BikBok
Shorta - Hm
(Om ni har lagt märke till att jag inte har några glasögon är förklaringen att jag har tappat dom i golvet och ena glset är ute. -.- )

Vååår!

Hemma från stan. Vi gick mer runt och snacka massa skit än att till runt i affärer. Men det var mycket trevligt det! Vi köpte även med oss mat och satte oss ute. Gud vad häligt väder det är! Love it! Sen åkte vi hem och fixa lite saker och nu har Ninnie farit hem till sig igen. Måste bara så säga att jag älskar den sköna människan!
Ska strax börja fixa mig lite inför kvällen, ska vara hemma hos amanda vid sju tänkte jag. Outfit och sånt komemr strax. Love

Två dåliga bilder från just nu på armbanden jag fick med mig hem. 29:- St på Hm.

LookBook


It's sunday!


Tumblr_li7txyn1lu1qh5mi4o1_500_large
http://weheartit.com
Woho!
Jag är på topp humör och vet redan nu att denna dag kommer bli grym! Oh, vad kul att träffa Ninnie! Och har ni sett vädret, typ helt perfekt (förutom att det är lite kallt) för att gå på stan. Ska åka om ca en timma. Bloggar när jag kommer hem igen innan jag drar till Amanda. Dock vet jag inte vilken tid än.. Men fanny är taggad till tusen! HAHA. Men ha det bäst så länge! Puss

Music is freedom!

Har varit hemma hela kvällen. Tittat på tv, lyssnat på musik, chattat med Sara och ritat/tecknat. Ganska skönt faktiskt.
Ska möta Ninnie på tåget typ halv elva imorgon så åker vi in till stan och har det mys. Hinner nog blogga innan.
Nu ska jag göra mig klar för sängen, godnatt!

Next to you

Elin tipsade mig om denna låt idag när vi tränade. Och visst var den bra!

Ändrade planer

Har precis varit och tränat. Gick faktiskt väldigt bra idag och nu är jag allt nöjd. Vi får inte gäster ikväll ändå, dom hade blivit magsjuka.. Mysigt. Så nu har jag noll planer för kvällen. Nu ska jag duscha. C U

Even the best fall down sometimes

(Om någon inte har nåtot att göra ikväll och har lust att hitta på någon, kontakta mig!)

GRATTIS NINNIE!

Godmorgon! Tänkte ta och berätta lite om idag, imorgon och på måndag. Vid kvart över två idag ska jag träna och senare ikväll får vi gäster. Imorgon på dan ska jag träffa min saknade Ninnie. Hon fyller år idag!! GRATTIISSS NINNIEE! (TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!) Sen på kvällen ska jag and the girls fira Amanda som fyllde år för inte allt för länge sen. Det kommer bli grymt! Sen sover vi hon henne och på måndagen har vi studiedag så då vet jag att Amanda har lite planer på att alla vi tjejer ska göra något.
Nu vet ni lite vad jag kommer göra dom närmaste dagarna.


Jag och Ninnie på båten till Finland i höstas! Love you!

Kennet rockar!


style by Sara!


Right now!


Haha! Från programmet Världens bästa hotell

-Kan du säga "hej jag heter kristoffer?"
- I love you ? Nej!

Sådär, nu möblerar jag om i mitt rum:


Tidsfördriv är alltid roligt?

UTSEENDE:
Vilken ögonfärg har du?: Blå
Hur lång är du?: 181 cm
Vilken hårfärg har du?: typ mörk blond
Långt eller kort hår?: Ganska långt
Piercingar?: Ingen. Dock har jag hål i öronen.. :p
Vilken ögonfärg skulle du vilja ha?: Bruna!
Hur lång skulle du vilja vara?: 170 - 175 cm
Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Blont/brunt
Vill du ha kort eller långt hår: Långt
Skulle du vilja ha percing?: Nope
Har du lätt för att bli brun?: Ja, ganska!

SENASTE DU:
Åt?: Rostad macka
Drack?: Oboy
Fick sms av?: Therese
Kramade?: Sara
Spydde?: Minns inte!!
Skrattade riktigt mycket?: Vet inte.. Tror det var i förrigår.. Eller skrattade jag mycket idag?

VÄNSKAP:
Den som vet mest om dig?: Denise
Den vän som du har känt längst?: Therese tror jag.
Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän?: Några riktigt bra vänner om man får välja det?
Någon du saknar att umgås med?: Vet inte.
Tappat kontaken med någon du saknar?: Ja..
Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Hm, räknas långt med södertälje? Annars vet jag inte.
Den du har mest minnen med?: Tror Denise eftersom att det är hon jag känt typ längst :)

ÖVRIGT:
Sport?: Går inte på någon men basket och handboll är typ dom bästa engligt mig :D
Galen eller lugn?: Olika
Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Vet ej, kanske när jag var yngre..
Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Nej, eller har på mig en ring som jag fått av mamma nästan varje dag.
Vad tänker du på just nu? Vad jag tänker på.. :p

Dagens outfit

Jeans - Sheep monday
Tröja - Vero moda
Tub halsduk - Åhlens
Ring - JC

Jag ser det snöar, jag ser det snöar..!

Goddagens! Har precis kommit hem från skolan. Som ni kanske märkte blev det inget inlägg på dagen. Förklaringen till detta är att internet inte fungerade när jag kom hem ill mamma igår kväll. Sitter just nu här och äter mackor och oboy. Ingen barnmat här inte! Dagen har varit ganska bra. Har ju min älskade syslöd på fredagar. Håller just nu på med en magtröja, visar när den är klar. Sen har vi haft projekt då vi började filma in lite till filmen vi ska göra. Sen hade vi idrott också - Flaggleken. (om den heter det..) Det är iaf väldigt kul, så nu vet ni. Det snöar nu.. så nu ska jag ut och leka i snön.. ? -.- Peace!

Då var det ju det där med rubriks brist igen!

Kvällens vackra outfit!
Nu har jag duchat, packat och gjort mig redan för att åka över till mamma senare ikväll och även inför skolan förhoppningsvis imorgon. Ska läsa lite ur världens dåligast bok som vi läser på svenskan. Måste vara på typ kapitel 5 imorgon. *intresseklubben antecknar* Men hade även tänkt att titta på American Idol klockan åtta. Nej, nu har jag fullt upp! Bye!

Right now!

Har satt mig i soffan för att titta på film och dricka capoertino (stavining?). Brukar alltid tänka att när man är sjuk så kan man blogga för fullt. Men sen när man väl är det inser man att det inte är så lätt. Antlingen är man så sjuk så att man bara sover (inte för att jag är det) eller så är man lite mitt i mellan sjuk och då ligger man bara och slappar. När man bara ligger och slappar så gör man inget så vad ska man då blogga om.. Hej bloggen. Tänkte bara säga att jag gör ingenting. Hejdå! Hajjar ni? Boring!

miss you girls!




Stannar hemma idag

Stannar hemma idag. Mitt huvud är fortfarande dåligt. Sitter och tittar på vakna med the voice. Kanske ska försöka sova igen. Eller nej,  jag ska titta på Daniel Paris sen sova. Ikväll ska jag hem till mamma igen.. pappa ska iväg så jag är till mamma till nästa torsdag. Vi hörs när jag vaknar igen. Love

Insperation från Gina Tricot

Jeans shorta - 299 :-
Linne - 129 :-

Spänderar kvällen med mina älskade franska glosor


r-u-b-r-i-k

Gick och la mig efter jag bloggat. Har precis vaknat och ska försöka ta mig upp. Gud vad skönt det är sova med lugn musik i öronen fram tills spotify reklamen kommer. Spotify preimum is the shit! Btw mitt huvud är fortfarande bombat. Puss

Kära mellis!

En halv semla blev en del av min mellis. Jag verkligen älskar, älskar, älskar mellis! Dock var det kanske inte så bra med en semla.. men det var jag för tusan värd! Fick världens huvudvärk på  eftermiddagen. Jag och mitt huvud är verkligen inte vänner! Fiender till tusen!

Justin Bieber

Nu är det dax för mig att hissa, och det är ingen mindre (mindre haha) än Justin Bieber..
..Låt mig förklara: Killen är 17 år, 17 år! En liten pöjk, en modig liten pöjk! Han har en egen film! Gach, respekt! En egen skiva , typ tusen-miljareder-driljarder med fans och typ sammarbetar med Usher.
Tänk, han har liksom månda år kvar att bli ännu grymmare på. Hans låtar är faktiskt fina och många är också väldigt grymma! Älskar never say never! och skit grymma texter också! Love it! Tummen upp för unga (låter som värsta farmor jag vet) som lyckas tidigt! Det är så det ska va. Ulrik Munther, vem gillar inte denna gosse som det också kommer gå skit bra för. Go boys (and girls!)!
Tyst med det där med att man ska vänta tills man blir äldre och har gått ut skolan och skit! Bara att köra när man är ung, fresch och grym! Gooooo!
Någon som vill se filmen med mig? :)

Bad och Idé-lista!

Måste ta mig till sägen nu! Tog ett bad och skrev även ner blogg-inlägg-ideer. Har fixat ett som kommer imorgon medans jag är in the shool. Nu blir ni allt nyfikna! Godnatt!

Desperate Housewives

B.I.L.D.B.R.I.S.T !
Kom hem från träningen strax innan nio. Sitter just nu och föröker ge Desperate Housewives en chans.. Måste hinna äta och duscha också. Stressigt liv, haha!

We just wanna make the world dance


Har blivit riktigt mycket musik på sistonde men den här kan jag verkligen inte låta bli att lägga ut. Den är för grym! (Lite uppdate om mig - jag är just nu och tränar)

I close my eyes and pray

 


Lite information om bloggen framöver.

Bild i repris!
Jag har lovat Amanda att jag ska blogga ännu mera, själv har jag bestämmt mig att jag ska bli bättre på att fixa tidsinställda inlägg medans jag är i skolan. Så att jag kan underhålla även dom sjuka människorna, bra va!?
Ikväll har jag då tänkt att fixa lite och komma på lite fler ideer och så vidare, så nu kör vi! Ska försöka öka statistiken igen, den har varit ganska låg nu ett tag, hm. Puss

Fanny och Amanda in the house!

Hej! Sitter med Amanda och gör toast. Mumsen! Vi måste ta och plugga lite på projekt skiten också.. Vi ska göra en film! Fast innan måste vi ta redan på massa fakta om landet, bajs. Vi hörs!

Världens bästa hotell

Sitter och tittar på Världens bästa hotell som går på tv3, skit kul pogram!

E.T. by Katy Perry

Vad tycker ni om Katy Perry's nya singel? Själv tycker jag den är rätt så grym!

Dagens outfit

Jeans - Jc
Topp /linne - Be young
Shorta - Hm
Jacka - Jc
Halsduk - Gina Tricot
Mössa - Indiska

Vår!

ny profilbild på facebook
Invigde min vår jacka för fösta gången iår och jag frös nästan inget! Glad! Hade turen att det var min tur att stanna kvar i skolan och städa.. som tur var väntade lilla Vendela och tog bussen med mig. Glad igen! Nu sitter jag och äter choklad som ganska ofta nu för tiden (ffyyyy) men gott är det. Glad igen!
Vi hörs!

Vi hörs imorgon!

Har ingen blogglust idag, vi hörs imorgon.

Flyttar till pappa redan idag

Ska åka över till pappa redan idag (brukar byta på måndagar annars), mamma har åkt till fjällen. Så nu tänkte jag sätta igång att packa och så, Puss

Jag kommer!

Saras bästaste låt! Skit bra!

Eric Saade

Eric Saade vann melodifestivalen om någon har missat det? Tyckte det var okej men jag måste få säga att både Danny och The Moniker var bättre! Dock tror jag det kommer ganska bra för Eric i Eurovisen.

Insperation från LookBook.nu


Kladdkaka

Hello! Har just bakar kladdkaka i brist på något att göra. Ikväll tänkte jag göra min lilla familj glad genom att göra tacos. Så ska nog strax börja med det. Ikväll stannar jag nog hemma igen och kollar på melodifestivalen. Heja Danny! Har fått någon bajsig förskylning, inte bra! Hoppas ni har haft en bra lördag så lång!

Måste få skriva av mig om allt och inget!

Läs inte detta om ni inte orkar, skriver mest för min egen skull..
Jag blir så grymt trött på folk som röker och dricker. Eller nej, jag tycker synd om människorna. Mina vänner eller jag själv värken dricker eller röker. Folk gör saker dom ångrar för hela sitt liv. Dom flesta som dricker eller röker han nog rätt dåligt självförtroende, föjler med i "grupptryck" (haha). Och sen kan folk sitta och skryta om att dom t.ex röka. Enligt mig är det precis som och sitta och säga "Hej, jag är feg och gör som alla andra" Alkohol är idiotiskt och det är någott jag skåt för. Egentligen borde inte jag lägga mig i eftersom jag själv inte har något problem med detta men jag kan bara inte låta bli. Det är för idiotiskt. Speciellt när man är i våran ålder. Det jag föröker säga med detta är att jag blir så jävla arg på alla krav och komplex. Usch! Man ska vara på ett sett anars är man ful och äklig. Medans man kanske är stark och cool och vågar vara sig själv. Jag får säga att jag själv inte har världens bästa självförtroende. Det har jag inte. Jag tänker ofta på vad folk tänker och tycker om mig. Vågar inte riktigt bjuda på mig själv på bästa sett med alla personer. Vissa personer som jag har mer respekt för, gud var töntligt det låter men tyvärr är det sant. Alla är egentligen lika mycket världa så varför ska man då gå runt och känna att man inte kan bjuda på dig själv för att man har en grym respekt för dessa männsikor, pinsamt! Runt jul bestämmde jag mig för att jag skulle "ta tag" i detta. Jag tror faktiskt jag har fått lite bättre självförtronde. Men tänk om jag hade haft vänner som drack. Där hada jag kommit med mitt ganska dåliga självförtronde (i vissa stunder) och hade inte jag då följt med grupptrycket och börjat dricka? Jo, kanske.. Nu är det ju så att jag har tur att jag har dom bästa vännerna som tycker typ samma sak om alkohol och sånt som jag. Jag är så grymt trött på att gå runt och känna mig mindre än andra och jag vet att jag är inte ensam! Önska bara alla kunde känna som jag och orka ta tag i sitt självförtroende och stärka det. Baby, I was born this way! Puss

Staylistrna - stor hiss!

För er som inte har tittat på något avsnitt, staylisterna finns bara på webben så kolla in på tv5play! Klicka här för att komma till avsnitten!

Min lådsas fru

Det blev Min lådsas fru på bio. Den var faktiskt ganska rolig. Ska ta mig till soffan igen, vi hörs imorgon!

Snabb uppdatering!

Åker och tränar och efter det åker jag direkt till bion. Bloggar när jagkommer hem vid typ nio, Puss

Grattis Julia!!

Grattis, Grattis, Grattis!!



Träning nästa!

Gud vad den här veckan har gått fort, det är redan fredag! Kom hem från skolan för ca en halv timme sen. Ska strax åka och träna, måste! Ikväll blir det nog bio. Vet dock inte vilken tid än. Vi hörs lite senare!

Det är fredag! Woho!


Godnatt!

Har duchat och haft ansiksmask, skönt! Har en väldig huvudvärk, när ska den ge sig..? Har tänkt att gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar upp med toppen humör imorgon! Har lite små planer inför imotogn: Kanske ska träna efter skolan (om jag orkar) och på kvällen kanske det blir bio med endast mamma, mysigt! Godnatt

Tänkt om..

.. man kunde ta med sig kameran och åka in till stan i bara shorts och linne med kompisar. Gå och fika, fota och kolla i affärer! Gud, vad jag längtar!

Dagens köp

Ring - Gina Tricot
Ansiksmask - Kicks
Rött läppstift - Kicks

Hej, jag har dårligt samvete!

Guud, förlåt mig! Sämst uppdatering..
Hela dagen har varit ganske kaos, åkte i alla fall till stan efter skolan men Denise och Amanda. Var inte min dag och hittade inte särskilt mycket. Visar er snart!
Sen på vägen hem så missar vi precis tåget och bussen stämmer inte in. Sen så rengnar det också! Nu ska jag sluta deppa!
Kom nyss hem och har ätit lite. Nu ska jag checka alla bloggar och lägga in bilder på det jag fick med mig hem, Puss!

I will never say never, I will fight till forever!


Fin?

Visst är den vacker! Från Nelly.com för bara 69 kr, kanske ska beställa?

Höst?

Bild från hösten 09, haah!

Hellu!
Har ni haft en bra Onsdag? Min har varit helt okej. Efter skolan åkte jag som sagt en sväng hem till pappa och hämtade lite saker som jag glömt. Nu har jag kommit hem till mamma igen, snart kommer nog mormor och morfar. Juste, man skulle kunna tro att det var höst här.. målning, blåsigt och ruggigt, det ska vara vår nu!! Bajs! Posetiva tankar Fanny, Posetiv!

Grym!


Sovmorgon!

Två bajs bilder från just nu

Börjar klockan 10 idag, soft!
Nu har jag duchat, gjort mig helt klar och sitter och lyssnar på musik , ska gå om en halv timme. Gud vad skönt! Efter skolan måste jag nog åka en sväng hem till pappa och hämta min laddare till mobilen som jag glömde.. Batteriet är slut -.- Senare kommer också Mormor och Morfar hit.
Får se om jag fixar några tidsinställda inlägg till dagen, Puss

Kan det bli bättre?..

.. Nej det kan det inte! Mammas hemmarbakta semlor, Fanny special - utan madelmassa!

Några bilder från dagen!


Dagens outfit

Chinos - JC
Rosa bas linne - Gina tricot
Svart linne - HM
Halsduk - Gina tricot

Fanny is back!

Så här blir man visst efter två veckor i thiland,i allafall Amanda!
Trevligt med en gästbloggare? Jodå! :D
Amanda håller just nu på att fixar med mitt hår. Ska träna senare vid sju. Denise tycker hos själv är bäst, inte för det stämmer men visst..? Vi hörs lite senare, ska fixa något kul inlägg lite senare.

Hej nu ska fjortonåringen gästblogga!

Jajamensan!
Here I am, självaste Amanda Berggren!
Just nu sitter jag i Fannys fina rum samtidigt som Denise sminkar Amanda. Hon har sminkat Fanny också så jag tänkte ta och fixa hennes hår.
Fanny hälsar att hon bloggar senare förjag orkar inte mer.
HEJDÅ!



Idag är en bra dag!

Godmorgon bästa människor! Woho, fanny hinner blogga på morgonen! Nu har jag precis gjort mig klar och ska gå vid halv. Amanda W har kommit hem från thiland nu också så hon kommer till skolan idag!! Slutar vid tolv idag på grund av växtverk i skolan (halv studiedag). Efter skolan ska jag och mina älskade tjejer göra något kuligt! Hoppas ni får en bra dag! Puusss

Mitt rum nr.1 (hemma hos mamma)


Dagens blogg är..

Grattis Wilma!!
Klicka här för att komma till henne!
Söt 12-årig tjej som för det mesta bloggar om sin vardag i text och bilder!

WOOOOHHHHO!

HALLÅ GOTT FOLK! LYSSNA ALLA! NI VET ULRIKS MUNTHERS COVER PÅ BORN THIS WAY?? DET GRYMMA? DEN FINNS PÅ SPOTIFY!! GLLLADDD! HÖGSTA VOLYM PÅ! TACK VÄRLDENS BÄSTA DENISE SOM NYSS HITTA DEN!!

Äntligen hemma!

Såja! Nu är skolan, tandläkaren och pass klart! Gud, vilken jobbig kö det var för att fixa passet. Vad händer ikväll? Jag ska plugga lite matte och sen ska jag ju välja ut dagens blogg också. Har lite bestulsångest där.. vill att alla ska vinna haha!
Bild på Ninnie, Julia och jag! (Mitt gamla pass, haha!) Bilden är tagen innan vi skulle till finland i höstas.

Ge mig!

@ HM

Drar vinnaren imorgon!

Drar vinnaren imorgon istället, sitter och chattar med knasigaste människorna :oo
Om jag inte blogga imorgon på morgonen så hörs vi senare på eftermiddagen eftersom att jag ska till tandläkaren och sen vidare och fixa pass. Ha en toppen måndag! Puss

Söndags pepp ;)



Så,
nu har jag varit iväg och tränat och sedan tagit att långt, skönt bad med musik i öronen. Innan dess var jag duktig och rensade min garderob, Duktig Flicka! Ikväll blir det solsidan och sen gå och lägga sig inte för sent.. skola imorgon. men jag har bestämmt mig för att vara på topp humör imorgon ändå, allt blir mycket roligare då har jag kommit fram till. Prova ni med! :D

6 saker ni kanske inte visste om mig

  • Jag är grymt facebook-beronde.. Även fast jag tycker det är ganska tråkigt.
  • Jag är hel-svenne, haha!
  • Jag älskar choklad glass.
  • Jag har just nu svårt att komma på vad jag ska skriva..
  • Jag är beroende av min läppsyl, flera gånger om dagen.
  • Jag tänker ofta på vad folk tycker och kommer tycka om mig.
Juste!! Glöm inte att anmäla er till dagens blogg lite längre ner!

Dag 24- Min favorit program och varför

Dag 24 - sista dagen, vad fort det har gått!
Måste nog bli idol! Tycker det är toppen! Haha :)) Vad ska jag skriva mer..

Vill du bli dagens blogg, cheka in detta!

Tänkte köra på dagens blogg idag.
Ni kan säkert hur det går till men iaf:
  • Kommentera inlägget och skriv att ni är med.
  • Ett plus om ni länkar min blogg i eran blogg.
  • Och sen är det barra att vänta och hoppas att ni har turen idag.
  • Vinnarean dras ikväll!

Det är för jobbigt att älska dig, jag måste ge upp! Måste.

http://weheartit.com

Grattis Amanda!!!

Jag måste blogga för det är mänligen så här att ingen mindre än.. *trummvirvel* .. Amanda B fyller år idag!! Ohh, så glad för pluttens skull! Grattis Amanda, love you!! Alla Grattar för tusan!!
Och visst är hon glad och vacker!!

Vi hörs imorgon!

Har haft en grym huvudvärk ikväll och har legat och sovit.. Jag får inte bli sjuk, får inte!! Har även legat ooch degat i soffan framför melodifestivalen, jätte nöjd med resultatet! Vilken kick man får av den där Daniels låt (minns inte vad namnet var på gruppen heter).
Nu har jag suttit och svarat på kommentarer, och tack för alla tips! Tänkte starta med att göra något/nårga av dessa imorgon. Har även planerat att jag ska ha dagens blogg imorgon men mer om det får ni veta då helt enkelt!
Eftesom att jag inte känner mig helt pigg tänkte jag stänga av datorn så hörs vi imorgon!
Puss

Är det något in vill se mer av i bloggen? Har lite få ider just nu och kanske kunde få lite tips?


Dag 23- En låt som får mig att gråta

Har väldigt svårt för att gråta av låtar.. Gåter väl mer med låtar i så fall. Dock kan det hända att jag gråter till någon musik vidio eller ett klipp på någon som sjunger live.
SOm jag skrev för länge sen tycker jag att Avril Lavinges musikvidior är väldigt bra, kolla på den här. Den skulle jag nog kunna börja gråta för.

Nytt stativ och fodral

Gud, jag måste bara så säga att just nu älskar jag vekligen mina bloggläsare blogg, statistiken bara högs! Blir grymt glad! Kom precis från Media markt, elgiganten och expert. Fick med mig ett stativ och fodral till kameran! Toppen! Nu ska jag hjälpa pappi med hamburgarna!
Elgiganten 149 :- (inte världens bästa men helt okej)
Kamerafodlar - Expert 139 :- (REA) Visst var det ganska fint?

Rubriksbrist..

Godmorgon! Ninnie har tyvärr blivit sjuk.. så vi får träffas någon annan gång..!  Ska dra iväg och köpa en kameraväska med pappa nu iaf. Senare kanske jag ska träna men hinner nog blogga lite i mellan.
Ha en toppen lördag, vi hörs lite senare!

Tröjan jag fick hem

Ignorera att den är skrynklig..

Hej bloggsvar!

Oh, jag är glad!! Jag vann bloggsvars invit på denna tjejs blogg: http://emweeh.blogg.se/ ! Snacka om glad, haha! Jätte fin blogg har hon också!


Ni får se snart!


Taha, jag älskar att få kommentarer :)

Fortsätt, fortsätt, fotsätt!!!!!!!!!!!! :)))))))

Jag är med och tävlar om ett bloggsvars invite

Anmäl dig med vettja! - http://emweeh.blogg.se/

Dagens outfit

Leggings - Lindex
Shorts - Avklippta gamla jeans
Shorta - BikBok

Dag 22- Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Det är väldigt olika från dag till dag och från tid till tid. Ibland tycker jag att det jag ser är ganska fint haha, ego! Och ibland tycker jag att det är hemskt.. Men så är det nog för dom flästa tror jag.

Bara för att jag är grymt beroende tänkte jag droga mer er också, varsågoda!

D-A-M-P

Haha!! Bäst!

"Jag kan inte diska, jag kan inte tvätta, shit jag känner mig som en röspetta!"

Dag 21- Vad jag ska göra i sommar

Ska åka till Bulgarien i början på lovet. Anars har jag inte några speciella planer. Typ sola, bada, träffa vänner och ha det det grymt soft!

I'm home!

Ful bild från i sommras.
Blev att jag stannad en natt til hos farmor och farfar. Jag och farfar förenade vårat samma intresse med fotografering, han är faktiskt gammal fotograf, känn på det ;) Nej, men vi höll iaf på att fota och sådär. Imorse mötte jag upp mamma i stan. Åt och tittade runt i affärer. Köpte den där jeans - shortan som jag visade igår i collaget. Sen tittade jag även runt på vår jackor, har nu spanat in en från bikbok, får se om jag köper den..
Sen åkte mamma och jag iväg och tränade och kom nyss hem.

Perfekt till våren!


Allt är från Gina Tricot

Dag 20- Min favorit film

Svår fråga! Jag gillar fler filmer. Men jag får nog söga att twilight filemerna är grymt bra! Juste, i rymden finns inga känslor är också en film jag verkligen rekommenderar!
P.S hade gjort den här som ett tidsinställt inlägg till igår, fråga mig inte varför den inte kom ut i bloggen..?

Kvällen och morgondagen = Bad uppdate..

Ikväll åker jag ju hem till farmor och farfar och sover där, tror jag kommer hem imorgon kväll/eftermiddag. Kommer nog tyvärr inte blogga någon gång under den tiden.. Eller jag vet jag fixar lite tidsinställda inlägg till imorgon! Men anars hörs vi imorogn kväll, Ha det bäst!

Ny profilbild på fejjan


Dag 19- En bild på det jag köpte senast

Om vi pratar om klläder tror jag det är denna:

Dag 18- Vad jag åt idag

Glömska jag glömmde denna igår så ni får höra vad jag åt igår nu istället:
Fil, flingor, lassagne, pasta med löbiff och sås, glass.

Dagen:

Skulle egentligen gått upp huffsat tidigt idag hade jag tänkt så att jag skulle hinna en sväng till Tumba och hem till mamma innan farmor och farmar kommer (vi ska ju fira farfar som fyller år, fråga mig inte varför vi ska göra det här.) men såklart så ringer inte min väckarklocka vid nio så jag vaknar nu vid tolv.. -.-
Så nu blir jag nog bara hemma fram tills dom kommer men det betyder ju även att det blir bra uppdatering!

Ulrik Munther i Nyhetsmorgon

Ställe då som sakt klockan i morse och tittade på intervjun men sen insåg jag att han skulle inte sjunga förens senare i porgrammet såjag somnade om. Hittade nu iaf attklippen på Tv4 så att ni också kan få se. Tyckte att hans framträdanden var skit bra med det där bandet, woooohooo! Check this out:


Missa inte Ulrik Munther i tv4 om 5 min!

Detta är ett tidsinställt inlägg! Tro inte att jag sitter uppe vid datorn nu inte! Jag ville bara påminna för dom som gör det (?) att ni måste slå på teven nu!! Hoppas ni har sovit gott föresten, vi hörs lite senare!

RSS 2.0